21 de gener de 2021 21/1/21

Onda sol·licita una reunió amb la secretària d'Estat de Seguretat per la caserna

Onda sol·licita una reunió amb la secretària d'Estat de Seguretat per la caserna - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Onda sol·licita una reunió amb la secretària d'Estat de Seguretat per la caserna - (foto 2)
  Onda sol·licita una reunió amb la secretària d'Estat de Seguretat per la caserna - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Onda ha sol·licitat, a través de l'alcalde Ximo Huguet, una reunió amb la secretària d'estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior, Ana Botella, per a tractar la construcció d'una nova caserna per a la Guàrdia Civil d'Onda, ja que les instal·lacions actuals estan totalment obsoletes i no compleixen amb la funció que se'ls requereix. Huguet explica que "després del canvi de Govern, hem volgut continuar amb la reivindicació i hem dut a terme diversos contactes perquè seguisca en l'agenda de l'Executiu. Ara volem exposar el tema davant la secretària d'estat i que tinga en compte la problemàtica que genera l'abandó al qual hem estat sotmesos en els últims anys".

  Cal recordar que el mes d'octubre passat, la subdelegada del Govern, Soledad Ten, ja es va desplaçar a la localitat ondera per a comprovar 'in situ' les condicions "indignes" en les quals treballen els agents de la Benemèrita en l'actualitat i també va visitar els terrenys que el consistori ha posat a la disposició del Ministeri per a la construcció de les noves instal·lacions. Així mateix, durant aquesta legislatura l'alcalde ha reclamat en diverses ocasions al Govern de Rajoy la construcció de l'aquarterament, i que en el mes de maig passat es va arribar a reunir amb el director general de Guàrdia Civil, José Manuel Holgado, per a tractar aquest tema. "Hem arribat fins a les més altes instàncies de responsabilitat després d'insistir molt i de lluitar pels interessos de la nostra ciutadania. En aquella reunió arranquem un compromís que en el moment que existiren fons per a noves instal·lacions, es tornaria a tindre en consideració a Onda, que es troba en una bona posició per la situació de l'actual caserna. És per això pel que no pararem la reivindicació i continuarem demandant el que es mereix la ciutadania", ha comentat Huguet.

  "Tinc clar que el meu deure com a alcalde és reivindicar allò que li pertany als onders. Per això continuarem sol·licitant el que és necessari no solament per a Onda, ja que des de les instal·lacions de la nostra localitat es dóna servei a una gran quantitat de pobles del nostre al voltant, que també precisen d'unes bones prestacions", ha conclòs l'alcalde.

  Pujar