elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda reobre demà la biblioteca del Raval

Onda reobre demà la biblioteca del Raval

  L'Ajuntament d'Onda reobre demà dilluns la biblioteca del Raval. Un servei gratuït per als ondenses que se situa en el ple centre de la ciutat, en el Raval de Sant Josep, i que va ser tancat pel cuatripartito malgrat el seu bon funcionament.

  La biblioteca reobre les seves portes demà dilluns 1 de juliol durant els mesos de juliol, agost i la primera setmana de setembre des de les 17.30 a les 20.30 hores.

  Tal com ha explicat el regidor de Biblioteques, Vicent Bou, “es reobre aquest espai com a símbol de l'aposta per la lectura, de l'oci i dels serveis per als ondenses”. De fet, en aquesta biblioteca es pot accedir a tota mena de lectures, revistes… i si algun ondense sol·licita algun exemplar en concret se li facilitarà.

  “Fa quatre anys obrim aquest espai per a donar vida al centre, d'una forma senzilla, i perquè els nens d'Onda tinguessin una referència d'oci a l'estiu”. Un servei que funcionava de forma àgil i còmoda i que servia com a forma d'acostar la cultura als ondenses.

  Bou assenyala que “és una pena que per falta de ganes de treballar, hagi estat tancat el servei quatre anys, però des d'ara els ondenses podran tornar a gaudir del servei de la biblioteca en la plaça”.

  Pujar