12 d’agost de 2020 12/8/20

Onda presenta la segona edició de la ‘Feria de abril’

Onda presenta la segona edició de la ‘Feria de abril’ - (foto 1)

    El regidor de Festes de l'Ajuntament, Asensio Blaya, ha presentat aquesta vesprada al costat dels representants de l'organització, María Vicenta Chiva, Beatriz Sánchez i Julián Gallardo, la segona edició de la ‘Feria de abril’ d'Onda, que se celebrarà els pròxims dies 13 i 14 d'abril al Recinte Multiusos de la localitat de forma gratuïta.

    El divendres dia 13, a les 19.00 hores, tindrà lloc la inauguració a la qual seguirà l'actuació del grup ‘Desandar’. El dissabte dia 14, a partir de les 11.00 hores del matí, s'obrirà el recinte perquè els visitants puguen gaudir de l'exhibició de balls andalusos a càrrec del ‘Centre de Dansa de la Unió Musical Santa Cecilia’, ‘PYC’, l'escola de ball ‘Beatriz Sánchez’, l'escola de sevillanes ‘Bianca’, l'escola de sevillanes rocieras ‘Esencia a ti’, ‘Indalo’ i ‘Swing dance Almazora’. Ja a la vesprada, a partir de les 16.30 hores, actuarà el grup ‘Kuerda pa rato’, a les 19.00 hores ‘Menta y Romero’, i finalment, a les 23.00 hores, el grup ‘Sentío’.

    Blaya s'ha mostrat satisfet per la celebració d'aquesta nova edició, la qual ja va comptar amb un enorme acolliment l'any passat. A més, ha informat que “al costat de les actuacions flamenques, que ompliran Onda del millor ambient andalús, es podran assaborir riques tapes i gaudir de carros i cavalls, la qual cosa segur atraurà a moltes més persones”.

    L'equip de govern que lidera l'alcalde Ximo Huguet manté el seu compromís de col·laborar i recolzar als diferents col·lectius i associacions de la ciutat en la creació d'esdeveniments lúdics i culturals . “Onda és una ciutat que té la sort de tenir una població molt activa i que s'implica molt en organitzar esdeveniments i activitats que repercuteixen de forma molt positiva en l'economia local. Per açò, agraïm un any més a l'Associació ‘Romería de Onda’ l'organització d'aquest esdeveniment que forma ja part del nostre programa de festes municipal i que estem segurs que enguany tindrà encara més èxit que l'anterior”, ha finalitzat Blaya.

    Pujar