elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda es prepara per a gaudir d'una gran oferta festiva, cultural i musical en la Fira 2018

Onda es prepara per a gaudir d'una gran oferta festiva, cultural i musical en la Fira 2018
  • Els carrers de la localitat i els seus habitants ja respiren l'ambient festiu d'unes celebracions que arranquen aquest divendres amb la Crida de la Reina

MÉS FOTOS
Onda es prepara per a gaudir d'una gran oferta festiva, cultural i musical en la Fira 2018 - (foto 2)

La ciutat d'Onda ja respira ambient de Fira. Amb el muntatge dels cadafals que s'està produint durant aquests dies i amb les inauguracions que estan previstes, la ciutadania d'Onda ja es prepara per a deu dies de celebració i festa. El regidor de Festes de l'Ajuntament, Asensio Blaya, destaca que “hem preparat una gran quantitat d'activitats festives, culturals i musicals per a tots els públics. Sabem que és difícil acontentar a tothom, però hem intentat elaborar una programació que puga aconseguir a tot tipus de públics i d'edats. Com a novetat, cal destacar que el dilluns en la festa de les paelles hi haurà una orquestra a la vesprada en l'aparcament del pavelló Víctor Cabedo. A més, el dimarts del sopar de Fira, en finalitzar es podrà gaudir d'una mascletà nocturna. Així mateix, mantenim altres actes com el menjar per a la tercera edat i els espectacles infantils tradicionals, i es potencia el teatre en el carrer, oferint sessions quasi tots els dies”.

Pel que fa als actes taurins, Onda presenta un potent cartell que compta amb dos exemplars de la ramaderia Fills de D. Celestino Cuadri que s'exhibiran el primer dissabte i de dos encierros de ferros de primera categoria als quals se sumaran les 12 caps de bestiar que se sufragaran per les penyes taurines de la localitat. A més, el dissabte aquests festejos començaran amb dos encierros de Germán Vidal. Blaya assegura que “és un cartell de grandíssim prestigi que, segur que va a atraure a gran quantitat d'afeccionats a la nostra localitat, amb l'impacte econòmic que açò va a significar per als comerços i negocis de la ciutat”.

El regidor de Festes ha remarcat que “tenim una previsió de gran afluència de gent durant la setmana de Fira. Pensem que s'ha treballat molt a oferir gran quantitat d'actes diversos i estem acabant de preparar tot perquè les festes discórreguen amb normalitat i en bon ambient. Volem convidar als ondenses al fet que gaudisquen de les diferents activitats que s'han preparat i a les persones de onders de la nostra localitat al fet que s'acosten a Onda a gaudir amb nosaltres, ja que som un poble acollidor que viu les festes en el carrer i tothom és benvingut”.

Així mateix, el regidor conclou dient que “també hem treballat en un ampli dispositiu de seguretat perquè els festejos transcórreguen de forma tranquil·la i amb normalitat. No obstant açò, volem animar a la gent al fet que gaudisca de tots els actes amb respecte i responsabilitat”.

 

Pujar