elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda millora l'accessibilitat i renova els jocs infantils d’Artesa

Onda millora l'accessibilitat i renova els jocs infantils d’Artesa
  MÉS FOTOS
  Onda millora l'accessibilitat i renova els jocs infantils d’Artesa - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda ha iniciat unes obres per a la millora de l'accessibilitat de la Plaça de l'Església d’Artesa. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, acompanyat de la regidora d'Urbanisme del consistori, Marta Piquer, ha visitat la zona i han comprovat els treballs que s'estan realitzant en aquests moments i que estan inclosos al Pla de Millora de Barris.  “Aquestes obres de millora consisteixen principalment a fer aquest carrer més ample, eliminat les jardineres existents i creant un mur de contenció per a ampliar aquesta part d’Artesa, que és l'entrada al nucli urbà. D'aquesta forma, vehicles de major volum podran accedir amb més facilitat a aquesta zona, com sol·licitaven els veïns”, ha assenyalat l'alcalde Ximo Huguet, qui ha avançat que “també es pavimentarà el carrer Santa Ana, aprofitant aquesta actuació”.

  Així mateix, en breu es remodelarà el parc d’Artesa amb la renovació dels jocs infantils i el paviment de la zona per a millorar la seguretat i fer-lo més atractiu per als xiquets. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet ha explicat que “és una actuació que costarà 13.748,25 euros i que es desenvoluparà des del departament d'Urbanisme, que dirigeix la regidora Marta Piquer, també dins del programa de millora de barris que té en marxa aquesta delegació”.

  En aquest cas concret, l'actuació preveu el canvi dels jocs infantils i la renovació del paviment, amb el que no implicarà molta obra i en un curt període de temps tornarà a estar disponible per a l'ús i gaudi dels xiquets que viuen a la zona. “Es tracta de fer obres reals i que comporten un benefici per a la ciutadania a la zona d’Artesa i a la resta del municipi”, ha assenyalat Huguet.

  Pujar