elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda homenatja a la seua patrona amb una històrica ofrena floral

Onda homenatja a la seua patrona amb una històrica ofrena floral
  Galeria de fotos
  Onda - Fira 2018 - Ofrenda - 1
  Onda - Fira 2018 - Ofrenda - 1
  Galeria de fotos
  Onda - Fira 2018 - Ofrenda - 2
  Onda - Fira 2018 - Ofrenda - 2
  MÉS FOTOS
  Onda homenatja a la seua patrona amb una històrica ofrena floral - (foto 2)
  Onda homenatja a la seua patrona amb una històrica ofrena floral - (foto 3)
  Onda homenatja a la seua patrona amb una històrica ofrena floral - (foto 4)
  Onda homenatja a la seua patrona amb una històrica ofrena floral - (foto 5)

  Dilluns passat 22 d'octubre Onda va viure un dels moments més emotius de la Fira 2018 amb la seua tradicional ofrena de flors a la patrona de la localitat, Nostra Senyora de l'Esperança. L'eixida va ser a les 18:00 des del Pla i va culminar en la plaça de l'església.

  A l'acte van assistir Anna Peña i Carmen Fabregat, com a Reina de la Fira 2018 i Reina Infantil, respectivament, i acompanyades de les Dames i la Cort d'Honor i la Junta de Festes. A més, també van participar autoritats, reines i dames anteriors, les diferents penyes del poble i tots els veïns que van voler unir-se.

  Seguidament, a les 19:30, es va fer una missa solemne en l'església de la Asunción en honor a Nostra Senyora de l'Esperança, que va ser cantada pel Coro Parroquial de la Asunción. Els actes religiosos van acabar i a les 23:00 Tennessee & Onda Big Band va oferir un concert en el pavelló Poliesportiu Víctor Cabedo Carda, on més endavant, a les 2:00 la penya Necroloxis va organitzar l'actuació de Dj Lowe.

  No van ser els únics actes musicals del dia, ja que a les 16:00 va tocar la gran Orquestra New Limite en l'aparcament Ibn al-Abbar i el grup Albaicar en el carrer Maestro Giner, organitzat per la penya For-k. A més, a les 17:00 va tocar Remember en la plaça María Cases, organitzat per la penya Tu-k i en el carrer Alzira DJs Ts, que va ser organitzat per la penya Nirolexia.

  Altres esdeveniments destacats del dia va ser la desfilada infantil a les 11:00, en la qual van participar la Reina Infantil Carmen Fabregat amb la seua Cort d'Honor, a més de col·legis, la Banda Jove de la Unió Musical Santa Cecilia i associacions. Seguidament, a la 13:00 les penyes de la localitat es van reunir en l'aparcament Ibn al-Abbar per a gaudir d'un dia de paelles en el que han participat més de 700 persones.

  Pujar