8 d’agost de 2020 8/8/20

Onda escomet millores d'accessibilitat al carrer La Perera

Onda escomet millores d'accessibilitat al carrer La Perera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Onda escomet millores d'accessibilitat al carrer La Perera - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda ha iniciat unes obres per a la millora d'accessibilitat del carrer de la Perera a través d'una empresa local. Així, els treballs consisteixen en l'eliminació dels escalons de les voreres i la conversió d'aquest tram de carrer en una plataforma única.

  L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, junt a la regidora d'Urbanisme, Marta Piquer, ha visitat les obres d'aquest vial i ha explicat que "aquestes obres són molt importants per a millorar la qualitat de vida de tots els onders i assegurar que totes les persones puguen discórrer per la ciutat i edificis públics. No volem deixar-nos a ningú pel camí en l'avanç i la transformació que està experimentant a poc a poc la ciutat. Per això, aquest equip de govern ha apostat des del principi de la legislatura per les obres reals i que milloren la qualitat de vida de la ciutadania posant com a prioritat l'accessibilitat i la millora de tot l'entorn urbà de la nostra localitat dins del Pla de Millora de Barris que hem vingut aplicant des del principi".

  L'alcalde explica també que "tenim el convenciment que cal dur a terme xicotetes obres però que milloren el dia a dia de totes les persones que convivim a Onda. Durem a terme aquestes obres, dins de la mesura de les nostres possibilitats, per a continuar fent que la nostra localitat avance en inclusió i puga ser més atractiva per als nostres veïns i per a la gran quantitat de persones que ens visiten durant tot l'any per a conéixer el gran patrimoni cultural i natural que tenim. A més, cal ressaltar que aquestes obres estaven demandades pels veïns i que, com sempre, en la nostra voluntat de construir la ciutat entre tots, hem escoltat i executat".

  Finalment, Huguet indica que "és molt important per a nosaltres que aquestes actuacions les duguen a terme empreses i professionals de la localitat, ja que això significa un impuls a la nostra economia i pot arribar a veure's traduït en la creació de llocs de treball. Des que vam iniciar la legislatura hem treballat amb la prioritat de l'ocupació, encara que sabem que no és una competència purament municipal. Per això, farem tot el que estiga a la nostra mà per millorar la situació i que tots els onders puguen tindre oportunitats sense eixir d'Onda".

  Pujar