elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda consolida l'Agència de Col·locació del servei valencià d'ocupació Labora

Onda consolida l'Agència de Col·locació del servei valencià d'ocupació Labora
  MÉS FOTOS
  Onda consolida l'Agència de Col·locació del servei valencià d'ocupació Labora - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda ha aconseguit del Servei Valencià d’Ocupació Labora l'autorització per a prestar el servei d'Agència d'Ocupació de forma indefinida. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, explica que “en 2013 es va concedir aquest servei a la localitat de forma provisional per als següents 5 anys i una vegada acabat el termini, l'antic Servef ha concedit a Onda el permís per a continuar oferint aquest servei a la ciutadania sense cap data límit. Aquesta és una mostra més del bon treball que s'està desenvolupant, des de l'àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d'alcalde Ángel Badenas, per a facilitar la situació a aquelles persones que es troben aturades a la nostra ciutat, ja que la Generalitat torna a confiar en Onda per a albergar aquest servei”.

  L'Agència de Col·locació d'Onda té l'objectiu de facilitar l'ocupabilitat i millorar les possibilitats d'accés al mercat laboral dels aturats. L'Ajuntament treballa a través d'aquest servei en coordinació amb diferents administracions per a ampliar el ventall de l'oferta formativa, a més d'impulsar la inserció laboral. Huguet ressalta que “estem bolcats a oferir als veïns del municipi diferents accions formatives que inclouen teoria i pràctica. Malgrat que no és competència directa de l'Ajuntament, seguim una estratègia per a intentar encaixar la demanda dels aturats del municipi que acudeixen a l'Ajuntament en la cerca d'un nou lloc de treball, amb assessorament i iniciatives formatives que milloren la seua competitivitat en el mercat de treball i està donant molt bons resultats”.

  No obstant això, l'alcalde indica que “continuarem invertint en matèria de formació per a millorar les possibilitats de trobar treball dels onders i avançar tots junts com a ciutat, creant oportunitats per a tots. Ara sabem que comptarem amb una eina més de col·laboració amb la ciutadania en la cerca de treball durant un temps, per això és important que col·laborem entre tots, ja que per a desenvolupar un projecte de vida amb qualitat és necessari comptar amb una ocupació estable” i recorda que “durant aquesta legislatura, gràcies a aqueixa citada col·laboració entre institucions, hem aconseguit reduir la taxa de desocupació d'un 30 a un 14%, però cal continuar treballant per a millorar encara més aqueixes xifres”.

  Pujar