elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda confirma a Partit Resina per al segon tancament de Fira 2022

Onda confirma a Partit Resina per al segon tancament de Fira 2022
  • L'Ajuntament completa els ferros dels dos tancaments que protagonitzarà també la ramaderia de Sr. Tomás Prieto de la Calç

Onda ha donat a conèixer el segon ferro per al tancament de Fira d'Onda. Es tracta de Partit Resina, la prestigiosa ramaderia de Pablo Romero, d'Aznalcázar, inscrita en la Unió de Criadors de Bous de Lídia.

La tinenta d'alcalde de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha donat a conèixer aquest segon tancament a la porta de corrals del Raval de Sant Josep, que al costat dels bous de Sr. Tomás Prieto de la Calç, protagonitzaran els dos tancaments de Fira d'Onda 2022. Encara que, de moment, l'edila no ha revelat les dates d'aquests esdeveniments taurins que se celebraran a l'octubre.

Partit Resina

El ferro de Pablo Romero, avui conegut com a Partit Resina, la divisa de la qual és blava celeste i blanc, és un dels més cèlebres de la història de la tauromàquia per la seua bravesa i la seua presència.

La tinenta d'alcalde de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha sigut l'encarregada d'anunciar aquest ferro i ha assenyalat: “Des d'aquest equip de govern sempre estarem al costat de tots els afeccionats taurins per a promoure i conservar la nostra tradició”. “Estem consolidant Onda com un punt referent a nivell provincial i nacional amb les millors ramaderies”, ha afegit Prada de Conflent.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Onda ja va anunciar l'altre ferro que correrà els tancaments de la Fira, com és la prestigiosa ramaderia Sr. Tomás Prieto de la Calç, que amb divisa grana i or, conserva de manera pura la sang d'una de les set castes fundacionals del bou de lídia com és la casta vazqueña.

Partido Resina
Partido Resina

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar