26 de novembre de 2020 26/11/20

Onda celebrarà el Mercat de Nadal l'1 i 2 de desembre

Onda celebrarà el Mercat de Nadal l'1 i 2 de desembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Onda celebrarà el Mercat de Nadal l'1 i 2 de desembre - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda ha organitzat per al cap de setmana de l'1 i 2 de desembre el tradicional Mercat de Nadal, que enguany es traslladarà a la plaça del Pla. El tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha assegurat que “instal·larem una carpa en aquesta plaça perquè les activitats organitzades per a aquesta activitat comercial es puguen celebrar sense cap problema, encara que hi haja inclemències meteorològiques. El motiu del trasllat ha sigut la petició que han dut a terme els comerços participants. Aquest equip de govern es caracteritza per escoltar a la ciutadania i valorar sempre quin és la millor opció, com en aquest cas que, a més, no va a suposar cap cost addicional per al consistori”.

  Badenas, al costat de la tècnic de comerç i turisme, ha presentat les activitats complementàries a aquest mercat que es van a desenvolupar durant els dos dies. En aquesta edició, s'han presentat diverses novetats que se sumen a les activitats tradicionals que funcionen, de manera que el programa de 2018 és més atractiu i complet que mai. El dissabte, a les 10.30 hores, s'inaugurarà el mercat i es durà a terme l'obertura dels tallers de pintacares, de cupcackes i la visita de Santa Claus. A més s'obrirà la zona de ‘Realitat Virtual HTC Vive’. A les 11.00 hores hi haurà un contacontes nadalenc i d'11.30 a 12.30 hores, un taller de reciclatge inclòs a la campanya mediambiental ‘Ona neta, és cosa de totes i tots’. A les 12.30 hores, el grup Trobadorets actuarà al recinte. Ja a la vesprada, a les 17 hores s'obrirà el ‘Làser Game Evolution’ i de 17 a 18 hores hi haurà un taller de jocs tradicionals. De 17.00 a 19.00 hores, els personatges de Disney estaran en la fira i posaran en el photocall. A les 18 hores hi haurà un espectacle de màgia i a les 19.30 hores un espectacle teatral amb la ‘Troupe Malabó’. De 18.30 a 19.30 hores la SAMVO durà a terme un taller per a construir instruments.

  El diumenge a les 10.30 hores s'obri el camp ‘Bubble Kids’ i el torneig de ‘Super Mario Kart 8 Deluxe’ a la zona interactiva. De 10.30 a 12.30 hores estarà en marxa el taller de pintacares, globoflèxia i targetes de Nadal. Així mateix, la Patrulla canina estarà visitant la fira i posant al photocall d'11 a 13 hores i d'11 a 12 hores hi haurà un taller de batucada a càrrec de la SAMVO i d'11.30 a 12.30 un taller de reciclatge a càrrec de ‘Restauro Taller d’Art’. De 12.30 a 13 hores hi haurà una xarrada al voltant de la osteopatia a càrrec de Celia Sánchez. Finalment, a les 13 hores hi haurà una actuació de teatre-dansa infantil amb El ‘Petit Princep Xou’.

  L'horari d'obertura del mercat, també consensuat amb els comerços participants, serà el dissabte de 10.30 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores i el diumenge de 10.30 a 14 hores. Badenas ha explicat que “aquest mercat és una activitat més de dinamització per a la nostra ciutat dins de la política de potenciació de l'economia local que hem dut a terme aquest equip de govern que dirigeix l'alcalde, Ximo Huguet. Anem a seguir escoltant a la ciutadania i al teixit associatiu local per a continuar avançant i millorant Onda perquè pensem que estem en el bon camí però cal continuar gestionant en benefici de la nostra economia”.

   

  Pujar