elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CPV Onda campió d'Escala i Corda en la màxima categoria

El CPV Onda campió d'Escala i Corda en la màxima categoria

  En la vesprada nit del passat dissabte 31 de juliol l'equip de PRIMERA CATEGORIA del CPV ONDA integrat per DIEGO LÓPEZ, ALVARO MAÑAS, PEDRO LÓPEZ i JOSÉ LUIS NAVARRO es va proclamar campió de la màxima categoria d'ESCALA I CORDA a nivell aficionat, imposant-se a l'actual campió d'aquesta, la formació de RIBA-ROJA, en una partida igualadísima, en la qual els jugadors zaguers de cada equip van mesurar el seu excel·lent potencial.

  La partida va tindre diferents fases de joc, en la qual tots dos equips s'alternaven a portar la davantera en el marcador. No obstant això, el millor joc dels onders va acabar imposant-se. Els jugadors d'Onda van estar molt concentrats durant tota la partida, barallant tots els quinzes com si foren decisius i fent les delícies dels espectadors de la partida que aplaudien totes les accions per la seua gran espectacularitat.

  Destacar la gran actuació de Diego que va vorejar la perfecció en el joc, passant pilotes de gran dificultat, portant la iniciativa en tot moment i controlant la partida des de l'inici d'aquesta. La resta de jugadors també van estar a un gran nivell, Álvaro en la posició de mitger va millorant dia a dia; Pedro en la punta va aconseguir parar algunes pilotes i José Luis en la ferida va tindre una gran actuació.

  Per part de l'equip rival, va destacar sobretot el seu jugador zaguer Mario, que està passant per un gran estat de forma.

  Van entregar les medalles i trofeus el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana d’Escala i Corda, Santi Navarro i l'Alcalde d'Algímia d'Alfara, Ernest Buralla.

  D'altra banda diumenge que ve 8 d'agost a les 11,30 hores es disputarà en el Trinquet d'Onda una partida de professionals corresponent al Trofeu Diputació de Castelló entre Jose Salvador i Santi que jugaràn contra Pere Roc II i Alvaro Gimeno.

  En aquest mateix trofeu jugarà Diego el pròxim 23 d'Agost a les 17 hores en el Trinquet de Borriol la semifinal del Trofeu de Joves i la partida serà Pablo de Borriol i Guillermo contra Diego d’Onda i Conillet.

  Els guanyadors tant del trofeu de joves com el de professionals disputaran la gran final el 27 d'Agost en el Trinquet de Vila-real a les 17,00 i a les 18,30 hores respectivament.

  Pujar