elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda activa els bons descompte de 20 euros en el comerç i l'hostaleria local

Onda activa els bons descompte de 20 euros en el comerç i l'hostaleria local
Onda activa els bons descompte de 20 euros en el comerç i l'hostaleria local
  • Cada ondense podrà descarregar dos bons i canviar un per a compres superiors a 20 euros o dos en compres superiors a 40 euros

L'Ajuntament d'Onda ha activat els bons descompte per a incentivar el consum i les compres en l'hostaleria i el comerç local. D'aquesta manera, tots els empadronats a Onda majors de 18 anys poden sol·licitar des de ja descarregar a través de la web bonos.onda.es, els dos bons descompte per valor de 10 euros que corresponen a cada veí per a canviar en els 76 establiments adherits a la campanya ‘Bono + comerç’.

Així, Onda posa a la disposició dels ciutadans 25.000 bons descompte que els ondenses podran usar per a comprar productes o serveis en els establiments locals fins al 31 de juliol.

Per a això, el govern municipal inverteix un total de 250.000 euros en aquesta iniciativa l'objectiu de la qual és fer costat al comerç, hostaleria i sector serveis davant la crisi derivada de la pandèmia.

El ‘Bo + comerç’ arriba després d'escoltar als empresaris i autònoms de la ciutat en forma de 25.000 bons descompte.

Com descarregar els bons

Després d'iniciar sessió en la web bonos.onda.es, cada beneficiari podrà usar el bo de 10 euros per a compres superiors a 20 euros o, en cas d'aportar els dos bons, per més de 40 euros.

Posteriorment, l'Ajuntament reintegrarà la quantia als establiments i, per a això, habilitarà cinc períodes per a justificar les ajudes durant els deu primers dies dels mesos de maig, juny, juliol, agost i setembre. Els bons són nominatius i intransferibles.

“Hem escoltat al sector comercial i hostaler local i ens vam posar a treballar junts per a ajudar-los a alçar la persiana cada dia i superar aquesta crisi provocada per la pandèmia. D'ací naix el Bo + comerç, que compleix el doble objectiu de dinamitzar el teixit econòmic local i, alhora, aconseguir que les inversions dels ondenses es queden a Onda”, ha apuntat l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, qui aquest matí ha recorregut alguns dels comerços per a comprovar el funcionament de la iniciativa al costat de l'edil de Promoció Econòmica, Maria Baila.

A més de la web habilitada, els interessats poden realitzar qualsevol consulta o resoldre dubtes a través del mail jpalbiol@onda.es o telèfon 664570034.

Quatre línies d'ajuda

En paral·lel, l'equip de govern que lidera Carmina Ballester ha posat en marxa altres tres línies d'ajudes destinades al fet que empreses, comerços i autònoms locals puguen fer front a la crisi del Covid-19. En concret, a més del bo comerç, ja poden presentar les sol·licituds per al Pla Parèntesi, el Pla Supera i les ajudes a la contractació de persones desocupades. La inversió total és de 1,2 milions d'euros.

MÉS FOTOS
Onda activa els bons descompte de 20 euros en el comerç i l'hostaleria local - (foto 2)
Onda activa els bons descompte de 20 euros en el comerç i l'hostaleria local - (foto 3)
Onda activa els bons descompte de 20 euros en el comerç i l'hostaleria local - (foto 4)
Onda activa els bons descompte de 20 euros en el comerç i l'hostaleria local - (foto 5)
Pujar