elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda invertirà més d'1,5 milions d'euros en polítiques d'ocupació en 2018

Onda invertirà més d'1,5 milions d'euros en polítiques d'ocupació en 2018

    L'Ajuntament d'Onda invertirà el proper any 2018 més d'1,5 milions d'euros en polítiques d'ocupació, incloses als Pressupostos Municipals del proper any. La regidoria de Dinamització Econòmica augmentarà el nombre de programes i tallers d'ocupació que participa el consistori respecte a l'any anterior, amb els quals es preveu crear una nova oportunitat laboral a un mínim de 81 persones. A més, no es descarta participar en més programes durant el transcurs de l'any. Així ho ha anunciat Ángel Badenas, tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, qui ha declarat que "l'ocupació és una de les principals preocupacions de la ciutadania, per aquest motiu des de l'Ajuntament seguim invertint per a crear nous llocs de treball a la ciutat. Tenir una bona oferta laboral farà créixer a Onda".

    Durant el 2018 el centre de formació del Monteblanco estarà ocupat al 100%. En ell es realitzaran tallers com l'Onda VI, sobre agricultura ecològica, T'avalem, en l'àmbit de l'hostaleria, Et Formem, la FP d'Espais Oberts o la Brigada Verda. Així mateix, uns altres dels programes que s'engegaran són EMCORP, destinada a la contractació de persones aturades d'almenys 30 anys, Joves Qualificats (EMCUJU), Contractació de Joves (EMPUJU), AEDL i programes per a aturats de llarga durada.

    Badenas ha assenyalat que "sabem que l'ocupació no és una competència municipal, però no podem deixar de posar el nostre gra de sorra per ajudar a la gent d'Onda i a les seves empreses. Per això, a més d'aquests programes anem a continuar augmentant els programes a la carta en col·laboració amb els ocupadors, una eina imprescindible per cobrir les demandes dels empresaris que van evolucionant".

    Amb l'objectiu d'incentivar l'ocupació en el municipi, també es realitzaran activitats comercials, turístiques i de foment d'ocupació. Badenas, ha explicat que "des de l'equip de govern que lidera l'alcalde Ximo Huguet estem col·laborant amb altres administracions, des del principi de la legislatura, per fer tot el possible per fomentar el creixement de l'ocupació a Onda" i ha afegit que "els programes són molt diferents els uns dels altres perquè volem oferir oportunitats per tots els onders, no volem deixar-nos a ningú pel camí i volem construir la ciutat entre totes i tots, per això hem consensuat aquests comptes municipals amb tota la ciutadania i amb els altres grups polítics".

    Pujar