elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

María Belloso Espinosa serà la reina infantil de la Fira d'Onda 2024

María Belloso Espinosa serà la reina infantil de la Fira d'Onda 2024
  • El saló de plens de l'Ajuntament ha acollit el sorteig públic davant la presència de les famílies i veïns

Galeria de fotos
Sorteig de la Reina Infantil i Cort d'Honor de la Fira d'Onda 2024
Sorteig de la Reina Infantil i Cort d'Honor de la Fira d'Onda 2024

Onda ha triat a María Belloso Espinosa com a reina infantil de la Fira 2024 a través d'un sorteig públic que s'ha celebrat esta vesprada en el saló de plens. Han sigut tres les candidates que s'han presentat enguany per al càrrec i la reina infantil vigent, Rosana Asensio, ha sigut l'encarregada de traure de l'urna el nom de l'afortunada.

La jove representant de tots els xiquets per a les festes de la Fira d’Onda estudia en el CEIP Mestre Caballero. María estarà acompanyada per la seua cort d'honor composta per Teresa Ramón Cocu i Julia Ramón Ramos.

El sorteig ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Carmina Ballester, i el regidor de Festes, Sergio Puig, els qui han donat l'enhorabona a l'agraciada, així com a totes les famílies per col·laborar amb la tradició i la festa ondense. A més, la corporació municipal ha fet lliurament d'un obsequi a totes les candidates.

Ballester ha declarat que “hui donem el tret d'eixida a la Fira 2024 amb molta il·lusió que veiem reflectida en els ulls de les nostres joves representants. Estic convençuda que a partir de hui portaran ben alt el nom d'Onda allà on vagen”.

Per part seua, la jove ha mostrat la seua alegria per representar a tots els xiquets ondenses enguany i la seua il·lusió per representar al municipi en les festes.

Elecció de la reina de la Fira

D'altra banda, dimarts que ve 9 de juliol a la vesprada se celebrarà, en Ple extraordinari, el sorteig de la Reina de la Fira 2024, honor per al qual aspiren tres joves ondenses.

MÉS FOTOS
María Belloso Espinosa serà la reina infantil de la Fira d'Onda 2024 - (foto 2)
María Belloso Espinosa serà la reina infantil de la Fira d'Onda 2024 - (foto 3)
María Belloso Espinosa serà la reina infantil de la Fira d'Onda 2024 - (foto 4)
María Belloso Espinosa serà la reina infantil de la Fira d'Onda 2024 - (foto 5)
Pujar