18 de setembre de 2020 18/9/20

María Baila assumirà Promoció Econòmica a Onda

María Baila assumirà Promoció Econòmica a Onda - (foto 1)

  La jove ondense María Baila serà l'encarregada de gestionar la regidoria de Promoció Econòmica a Onda. Una àrea de gestió que implica Comerç i Hostaleria, Agricultura, Turisme, Ceràmica, el Museu del Taulell i Consum.

  La futura alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha optat per Balla, de 22 anys per a millorar un dels sectors econòmics clau de la ciutat d'Onda.

  María Baila, que és la primera vegada que forma part d'una candidatura política, i assumeix el repte “amb humilitat i amb ganes de millorar la localitat” i sobretot, “d'oferir eines als sectors productius d'Onda perquè es creuen oportunitats”.

  Baila ha assegurat que “estem orgullosos del potencial que té Onda i volem que la nostra localitat sigui capital comercial de comarca, volem que Onda sigui un referent en el turisme d'interior”. Balla explica que “treballarem perquè l'agricultura és una font de riquesa i d'oportunitats, perquè la ceràmica d'Onda ocupi el lloc que mereix”.

  La nova responsable ha manifestat que “desenvoluparem plans d'acció concrets perquè el sector serveis, perquè la indústria i l'economia d'Onda tornin a desenganxar, que es creuen llocs de treball de la major qualitat possible”.

  María Baila a més serà la presidenta del Consell Local de Comerç; presidenta del Consell Agrari i presidenta de l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica.

  Pujar