9 d’abril de 2020 9/4/20

L'eurodiputada Dolors Montserrat clausurarà un acte a alcaldesses sobre la gestió del PP a Castelló

L'eurodiputada Dolors Montserrat clausurarà un acte a alcaldesses sobre la gestió del PP a Castelló - (foto 1)
  • L'exministra d'Igualtat clausurarà una jornada amb alcaldesses del PP de la província a la qual assistirà també el president provincial, Miguel Barrachina, i la presidenta regional, Isabel Bonig

L'exministra d'Igualtat i actualment eurodiputada pel PP, Dolors Montserrat, clausurarà demà dissabte un acte amb alcaldesses del Partit Popular i que se celebrarà a Onda. La jornada arrancarà a les 11.00 hores i comptarà amb una taula titulada ‘Gestió en femení’ que moderarà la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz.

En la taula participaran l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, la de Segorbe, Carmen Climent, la de Vall d'Alba, Marta Barrachina, la de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés i la d'Higueras, Mercedes Gimenez. La clausura, que es preveu que comence a les 12.00 hores comptarà amb la presència de l'europarlamentària, del president del PP de Castelló, Miguel Barachina i de la presidenta de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig.

La secretària general del PPCS ha advertit hui que “amb aquesta jornada pretenem posar de manifest la fortalesa de la gestió dels nostres alcaldes, una gestió centrada en la unitat, el respecte i la fortalesa d'un projecte que governa per a tothom, respectant la llibertat individual de cada veí”.

Vicente-Ruiz ha assenyalat que “des que  governa el PSOE la província està perdent oportunitats” i ha posat de manifest qüestions com l'increment de la llistes d'espera en sanitat, la destrucció d'ocupació i el bloqueig a les infraestructures”.

Aquesta jornada interparlamentària municipal servirà, a més, per a posar en valor un model de gestió que se centra en donar oportunitats als veïns, apostant pel talent. Unes polítiques liberals, reformistes i que tenen com a objectiu “garantir que cadascun, des de la igualtat d'oportunitats, puga triar un model educatiu, per exemple”.

Pujar