23 de setembre de 2020 23/9/20

'L'Escoleta d'Estiu' d'Onda obri el procés d'inscripció del 30 de maig al 2 de juny

'L'Escoleta d'Estiu' d'Onda obri el procés d'inscripció del 30 de maig al 2 de juny - (foto 1)
  • L'Ajuntament ofereix quasi 800 places repartides en les modalitats d'esports, art i ceràmica, dirigides a xiquets i xiquetes d'Infantil i Primària

MÉS FOTOS
'L'Escoleta d'Estiu' d'Onda obri el procés d'inscripció del 30 de maig al 2 de juny - (foto 2)

L'Ajuntament d'Onda obrirà dimarts que ve el termini d'inscripció de la nova edició de 'l'Escoleta d'Estiu', dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys de la localitat. De nou, l'equip de govern posa a disposició de les famílies onderes aquest servei amb l'objectiu de "garantir als més xicotets d'Onda una programació divertida i diferent per a amenitzar l'estiu, ajudant a més als pares i mares a poder conciliar la seva vida laboral i familiar", ha explicat la tinent d'alcalde d'Educació, Encarna Ribes.

El procés d'inscripció es podrà realitzar des de les 12.00 hores del 30 de maig fins al dia 2 de juny a través de la web de l'Ajuntament. Les places són limitades i s'accepten per orde de registre. El 7 de juny, l'Ajuntament publicarà el llistat d'admesos al Local d'Associacions. Finalment, el termini de matrícula serà presencial, del 8 al 13 de juny en horari de 12.00 a 14.00 hores al matí i de 18.00 a 20.00 hores a la vesprada, a la Sala 4 de la segona planta del Local d'Associacions situat al carrer Safona. Així mateix, el 19 de juny a les 20.00 hores, a la Sala la Cassola de la Casa de la Cultura, es realitzarà una reunió informativa per a pares i mares.

El consistori torna a oferir activitats per a tots els gustos, dividides en tres modalitats diferents: 'Un estiu esportiu', dirigit a alumnes de tercer a sext de Primària, que tindrà lloc a les instal·lacions esportives municipals del 21 de juny al 31 de juliol. Aquesta escola oferirà 276 places. En segon lloc, l'equip de govern torna a repetir la modalitat 'Un estiu d'art' després de l'èxit de l'any passat, que té la peculiaritat d'unir dos etapes educatives, Infantil i Primària. Ribes ha informat que "aquesta escola facilita a les famílies amb fills de diferents edats que puguen estar agrupats en una mateixa ubicació". Aquesta escola ofereix 180 places en cada quinzena de juliol. I finalment 'Un estiu de ceràmica', també dirigit a xiquets d'Infantil i Primària, que tindrà lloc al Museu del Taulell d'Onda del 3 de juliol al 25 d'agost i oferix 160 places. Totes les 'Escoletes' inclouen el servei d'acollida matutí fins a les 9.00 hores i vespertí fins a les 14.00 hores.

Els preus oscil·laran entre els 28 i els 39 euros per quinzena, "un preu assequible en comparació a altres tallers d'estiu, que garantix l'accés de tot el món". El servei de menjador costarà 5.60 euros al dia, amb 20% de descompte per al segon germà i 25% per al tercer i successius.

A més, amb l'objectiu de fomentar i promoure la inclusió i la cohesió social, en coordinació amb l'àrea de Política Social, que lidera Mari Carmen Aguilella, s'assegura que els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat d'entre 3 i 12 anys també puguen assistir a 'l'Escoleta'. La tinent d'alcalde de l'àrea d'Educació ha defès les garanties a l'accés igualitari a l'educació i el compromís del consistori de millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania, "inclosos els més menuts".

Pujar