24 de novembre de 2020 24/11/20

L'alcalde Ximo Huguet anuncia l'entrada a l'equip de govern del portaveu de Compromís, Lluís Pastor

L'alcalde Ximo Huguet anuncia l'entrada a l'equip de govern del portaveu de Compromís, Lluís Pastor - (foto 1)

    L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha anunciat aquest matí l'entrada a l'equip de govern municipal del portaveu de Compromís, Lluís Pastor. A partir d'aquest acord, Pastor assumeix les competències de les regidories de Cultura i Dinamització Lingüística, mentre que la socialista Encarna Ribes serà la tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania.

    D'aquesta manera, s'aferma el govern local, que ara passarà a tindre quatre tinences d'alcaldia, dos menys que quan governava el Partit Popular. "Amb aquesta incorporació continuem estalviant en sous polítics i no augmentem el personal de confiança, perquè es passa de tres de l'anterior legislatura a només un en l'actual", ha afirmat Huguet.

    L'alcalde ha assegurat que "l'entrada d'aquesta formació a l'equip de govern demostra que el programa que estem desenvolupant durant aquesta legislatura és un projecte de sumar i no de restar, perquè és de tots". En aquest sentit, Huguet ha recordat que el programa de govern pel qual van apostar els onders se centra especialment en les persones i els seus drets socials, el desenvolupament sostenible i la creació de noves oportunitats d'ocupació, la transparència, el bon govern i la participació ciutadana. "Aquest és el programa que van votar els onders i el que estem duent a terme sense majories i a base de consensos, tal com van demandar els ciutadans d'Onda", ha destacat Huguet, qui ha recalcat que "sempre escoltem les opinions de totes les formacions polítiques d'aquest Ajuntament i no excloem a ningú per pensar diferent. Per això hem sigut capaços d'aprovar els primers pressupostos sense cap vot en contra i ara el portaveu de Compromís s'integra en aquest equip de govern que té com a objectiu convertir l'Ajuntament d'Onda en una ferramenta al servei del ciutadà".

    Després d'unes quantes setmanes de converses, el líder de la formació taronja s'incorpora a la gestió diària de l'Ajuntament, malgrat que al juny de 2015 ja va votar favorablement a la investidura d'Huguet com a alcalde d'Onda. En aquesta línia, el portaveu de Compromís ha explicat que "hem estat des del principi de legislatura fent una oposició constructiva, però ara fem un pas més per a continuar aportant des de la gestió municipal en l'àrea de Cultura i Dinamització Lingüística".

    Pujar