30 de setembre de 2020 30/9/20

L'Ajuntament paga mensualment la Renda Garantida de Ciutadania avançant els diners de Conselleria

L'Ajuntament paga mensualment la Renda Garantida de Ciutadania avançant els diners de Conselleria - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament paga mensualment la Renda Garantida de Ciutadania avançant els diners de Conselleria - (foto 2)

  La tinent d'alcalde de Política Social Mari Carmen Aguilella ha informat que l'Ajuntament d'Onda està complint amb el compromís de l'alcalde Ximo Huguet de facilitar al màxim el cobrament de la Renda Garantida de Ciutadania als veïns del municipi que perceben aquesta prestació de la Generalitat Valenciana.

  L'Ajuntament d'Onda s'ha situat en els últims mesos com el municipi més àgil per a la tramitació d'aquesta renda bàsica, evitant el retard en la seva percepció que en altres ciutats arriba a ser de fins a 10 mesos. “L'Ajuntament d'Onda ha avançat els diners a cobrar d'aquesta prestació a les famílies onderes a les quals se'ls aprova la Renda Garantida de Ciutadania. Paguem cada mes, sense retard, a aquells veïns que segons els informes tramitats per l'àrea de Política Social i comptant amb les resolucions de la Conselleria, tenen dret a la prestació de la renda garantida sent un dels pocs municipis de la província que paga sense retard aquesta percepció”, ha destacat Aguilella.

  En aquest exercici de 2017, la Consellería ha aprovat per als ciutadans onders la quantia de 284.021,48 euros per a aquest tipus d'ajudes, havent-se tramitat fins avui 57 sol·licituds de renda garantida. Es tracta d'un programa que tracta de cobrir les necessitats bàsiques dels onders amb majors dificultats i, malgrat que la competència correspon a la Generalitat Valenciana, “des de l'Ajuntament s'està realitzant un enorme esforç a poder atendre les peticions d'ajuda de forma mensual, complint amb el compromís d'aquest equip de govern d'afavorir la inclusió dels onders que passen per una situació llarga d'atur i manquen de recursos per a mantenir el seu benestar personal i familiar”.

   1 comentari
  Jose almassera
  Jose almassera
  10/08/2017 08:08
  Pues que suerte tiene en Onda

  Aqui no llega un euro desde julio del 2016, y la verdad ya es urgente , mientras unos se van de vacaciones otros no podemos con la situacion, agradeceria que alguien haga algo o informe de por que un retraso de tantos meses , es insoportable . Tener que recuriri a la mendicidad para comer ,mas aun teniendo la ayuda concedida.

  Pujar