1 de desembre de 2020 1/12/20

L'Ajuntament d'Onda renova el seu compromís amb els clubs esportius locals

L'Ajuntament d'Onda renova el seu compromís amb els clubs esportius locals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Onda renova el seu compromís amb els clubs esportius locals - (foto 2)

   L'Ajuntament d'Onda, a través de la regidoria d'Esports que gestiona Francisco Chalmeta, torna a destinar prop de 300.000 euros als clubs esportius de la ciutat amb l'objectiu de promocionar i fomentar l'esport, però també per a ajudar al fet que les associacions puguen continuar exercint les seues activitats. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “l'esport és fonamental per a tindre una bona qualitat de vida i els clubs exerceixen una important labor fomentant-lo i oferint diferents modalitats, fent d'Onda una ciutat saludable”.

  Amb aquesta mesura, els clubs podran tindre accés a les instal·lacions esportives municipals, organitzar esdeveniments i comptaran amb suport logístic i d'assessorament administratiu. Per part seua, l'Ajuntament assumeix les responsabilitats necessàries per a la pràctica de cada modalitat, des d'assegurances federatives i d'accidents, fins a controlar que els esportistes complisquen amb les seues obligacions fiscals, laborals i de seguretat social per a no competir sense la llicència federativa en vigor.

  Un total d'onze entitats renoven el conveni: el Club Sepelaco; el Club Natación Onda, el Club CF Racing Onda, el Club de Baloncesto, el Club d'Atletisme, el CD Onda, Amics del Handbol, el Club Gimnasia  Gym-Sport Onda, el Club Pilotari, Adaponda i el Club Navarti FS. Ximo Huguet ha assenyalat que “aquestes associacions també exerceixen un paper fonamental en la promoció d'Onda amb l'organització d'esdeveniments esportius que suposen un atractiu turístic i econòmic. Tenim clar que els clubs són un motor d'aquesta activitat esportiva i per això l'Ajuntament aposta per convenis amb ells per a promocionar la seua activitat”.

  Pujar