28 de setembre de 2020 28/9/20

L’Ajuntament d’Onda convoca les ajudes per a la realització de projectes culturals locals

L’Ajuntament d’Onda convoca les ajudes per a la realització de projectes culturals locals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament d’Onda convoca les ajudes per a la realització de projectes culturals locals - (foto 2)

  L’Ajuntament d’Onda ha iniciat per primera vegada una convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització de projectes culturals locals. Les ajudes comptaran amb la quantia de 15.000 euros dins dels pressuposts de 2017. L’objectiu d’aquestes ajudes és fomentar la creació i la producció artística, vinculades al poble d’Onda, en relació als camps artístics de la música, el teatre, la dansa, el circ, la literatura, les arts visuals, els audiovisuals, els videojocs i multimèdia i la cultura tradicional i popular. El tinent d'alcalde de l'Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, Lluís Pastor, ha afirmat que “amb aquestes subvencions volem promoure la creació artística dels onders, es tracta de facilitar a la gent de la nostra ciutat que tinga l’oportunitat de dur a terme les seues creacions culturals i que la despesa econòmica no els supose tant de problema”.

  Les persones que poden sol·licitar les ajudes són tant persones físiques o jurídiques com associacions de la localitat. Respecte als projectes, aquests han d'haver sigut iniciats en 2017, no han d’haver estat presentats públicament en la data de concessió de l’ajuda i s’han de finalitzar, com a molt tard, el 30 de novembre de 2017. Les sol·licituds han de ser presentades en el Registre General de l’Ajuntament (oficina SAT planta baixa) de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres. En cas de presentar-les a les oficines de correus, s’haurà de presentar en sobre obert perquè els serveis postals puguen datar-les. Les persones interessades tenen 15 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació del extracte de les presents Bases reguladores en el Butlletí Oficial de la Província per a entregar les sol·licituds.

  Les bases estan publicades al Butlletí Oficial de la Província (BOP), al tauler d'anuncis de l’Ajuntament, així com a la Base de Datos Nacional de Subvenciones (BDNS), on hi ha tota la informació al respecte. Lluís Pastor, ha explicat que, “l’objectiu és crear oportunitats per als artistes d’Onda. L’Ajuntament subvencionarà fins un 75% del cost de l’obra i així fomentar la creació artística de la ciutat. Sabem que a Onda existeix molt de talent i volem que es puga expressar en forma d’art. No volem que els impediments econòmics deixen projectes culturals a un calaix i esperem que amb aquestes ajudes puguen vore la llum”.

   

  Pujar