22 de setembre de 2020 22/9/20

L'Ajuntament i la Cambra de Comerç unixen forces per a impulsar el creixement econòmic

L'Ajuntament i la Cambra de Comerç unixen forces per a impulsar el creixement econòmic - (foto 1)

    L'equip de govern de l'Ajuntament d'Onda, liderat per l'alcalde Ximo Huguet, aposta un any més per renovar el conveni amb la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, un acord d'alt interès empresarial, els serveis del qual prestats per l'Antena Local en l'exercici de 2017 se centraran en la internacionalització d'empreses. L'alcalde ha explicat que "d'aquesta manera, les empreses locals interessades podran rebre informació sobre la realització de certificats d'origen o legalització de documents per a l'exportació, entre altres". Aquelles persones interessades a utilitzar aquest servei gratuït poden acudir a la tercera planta de la Casa de la Cultura en horari de 8.00 a 15.00 hores de dilluns a divendres.

    Amb una inversió de 25.000 euros, l'Ajuntament subvencionarà aquest serveis, programes i activitats relacionades amb l'Antena Local. "Des d'ambdues institucions unim forces per a impulsar el creixement econòmic i ajudar als xicotets negocis a créixer, augmentant el teixit empresarial i reforçant la presència d'empreses de la localitat a nivell internacional", ha afirmat Huguet, alhora que ha afegit que "a més de varies línies de col·laboració que desenvolupem, pretenem col·laborar de manera institucional entre les dos entitats i planificar activitats conjuntes, com a tallers, seminaris o jornades, i per descomptat, recolzar el teixit empresarial de la nostra ciutat".

    Així mateix, la Cambra de Comerç de Castelló formarà part del Consell Local de Comerç i Hostaleria d'Onda, estarà present en les seves reunions periòdiques i col·laborarà en l'organització dels variats esdeveniments de la 'Fira de Sant Miquel' i del 'Mercat de Nadal', a més d'acudir en qualitat de jurat a diferents premis comercials i empresarials que organitze l'Ajuntament d'Onda. També, els dos organismes apostaran per la promoció de l'ús de la llengua valenciana en les diferents activitats comercials i turístiques.

    Finalment, l'Ajuntament i la Cambra de Comerç han reconegut l'important que és aquesta col·laboració per a ambdues institucions. "L'equip de govern continuarà apostant per la Cambra de Comerç per a realitzar distintes accions que continuen posicionant a Onda com a motor econòmic de la província", ha avançat Huguet, qui ha agraït l'interès de la Cambra per l'Ajuntament d'Onda, a qui la seva presidenta, Dolores Guillamón, considera que "és un dels consistoris que més ha avançat a nivell turístic".

    Pujar