elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

José Martí trasllada a l'alcaldessa d'Onda la necessitat de buscar consensos per a modernitzar la planta de residus

José Martí trasllada a l'alcaldessa d'Onda la necessitat de buscar consensos per a modernitzar la planta de residus
  • El president de la Diputació rep a Carmina Ballester, amb qui ha analitzat les necessitats del municipi de la Plana Baixa

MÉS FOTOS
José Martí trasllada a l'alcaldessa d'Onda la necessitat de buscar consensos per a modernitzar la planta de residus - (foto 2)

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut aquest matí en el Palau Provincial a l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, amb qui ha analitzat les principals reivindicacions de l'ajuntament d'aquesta localitat de la Plana Baixa.

José Martí li ha traslladat a l'alcaldessa la necessitat de “buscar un punt de trobada” per a donar eixida al tractament dels fems en la planta de residus d'Onda, unes instal·lacions gestionades per Reciplasa, l'empresa pública encarregada del tractament i gestió dels residus urbans de la zona centre de la província de Castelló, de la qual es beneficien uns 50 municipis.

Tant Martí com Ballester coincideixen en la necessitat que totes les administracions vagen de la mà. “Cal buscar un camí que ens beneficie a tots i això passa per modernitzar i adaptar la planta de fems d'Onda perquè oferisca les millors garanties mediambientals", ha assenyalat José Martí, qui destaca com a model a estudiar la planta de residus d'Algímia d'Alfara.

L'alcaldessa d'Onda, d'altra banda, li has traslladat al president dos de les actuacions a nivell sociosanitari que defensa l'ajuntament, com és la construcció d'una residència per a majors i disposar d'un servei de mamografia. Sobre aquest tema, el president de la Diputació s'ha mostrat sensible amb les reivindicacions i s'ha compromés a traslladar les seues propostes a l'administració autonòmica, que és la competent en aquesta matèria.

Pujar