Castellano

Una important empresa farmacèutica fixa a Onda un nou magatzem de distribució

Una important empresa farmacèutica fixa a Onda un nou magatzem de distribució
  • Cofares obrirà el seu centre logístic en 2023 i continua avançant en el seu pla per a comptar amb un magatzem de referència a menys d'una hora de distància de cada farmàcia

Cofares, líder en distribució farmacèutica a Espanya, ha adquirit una parcel·la en el municipi d'Onda (Castelló), que suma una superfície de 18.303 metres quadrats, on instal·larà un magatzem l'obertura del qual està prevista per a 2023.

Aquest nou centre, que ocuparà 12.000 metres quadrats, permetrà garantir amb majors nivells d'eficàcia la distribució de fàrmacs i altres productes de salut entre les més de dues mil farmàcies de la província de la Comunitat Valenciana, que estan en primera línia d'atenció amb els pacients.

Està preparat per a desplegar catorze rutes i en la seua cartera de serveis compta amb 27.000 productes de referència, que permetran descarregar a la resta de magatzems que ja té Cofares en aquesta comunitat autònoma (a les províncies de València i Alacant). El centre està dissenyat amb emmagatzematge en sitja automàtica gestionada per transelevadores automàtics.

Gràcies a aquesta obertura, Cofares continua avançant en el seu pla logístic, segons el qual preveu que enguany cada farmàcia espanyola tinga un magatzem a menys d'una hora de distància. Seguint amb aquest objectiu, l'organització també compta amb altres projectes a Jaén i Orense.

Pujar