20 de gener de 2021 20/1/21

Huguet (PSPV-PSOE) recorda a l'alcaldessa Carmina Ballester que la Diputació de Moliner sempre va donar l'esquena al castell d'Onda

Huguet (PSPV-PSOE) recorda a l'alcaldessa Carmina Ballester que la Diputació de Moliner sempre va donar l'esquena al castell d'Onda - (foto 1)
  • El portaveu municipal socialista assenyala que si la fortalesa és accessible “és gràcies a la Generalitat governada pel partit socialista”

El portaveu del PSPV-PSOE d'Onda, Ximo Huguet, recorda a l'alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, que la Diputació de Javier Moliner “sempre va donar l'esquena al castell ondense”. És per això que Huguet ha mostrat la seua sorpresa amb què l'equip de govern del PP d'Onda “no haguera tingut tant d'interés a millorar i promocionar el castell quan, precisament, el seu partit estava en la Diputació de Castelló”. Huguet contesta així a l'alcaldessa del PP, Carmina Ballester, qui ara demana a l'administració provincial que promocione la fortificació “quan el seu partit en el govern la va tindre totalment ignorada i a penes va aportar 3.000 euros per a les obres de millora”. A més, Huguet ha assenyalat que “la Diputació del Canvi de José Martí ja està preparant una nova campanya promocional de la província”.

Huguet també han manifestat la seua “alegria” amb què l'alcaldessa del Partit Popular Carmina Ballester “traga pit amb la inversió heretada del govern del partit socialista i que va permetre que el castell d'Onda fóra el primer accessible a la província de Castelló”. “Una inversió que en el seu moment el Partit Popular tant va criticar i que ara enalteixen, la qual cosa ens alegra i confiem servisca perquè el PP invertisca en el principal referent patrimonial i turístic de la localitat, com és el castell”, diu Huguet.

El portaveu del grup municipal socialista assenyala que va ser en l'anterior legislatura, amb el partit socialista governant a l'ajuntament, quan es van aconseguir les subvencions del Fons FEDER de la Generalitat per a fer accessible el castell, un projecte que va costar 160.000 euros i per al qual la Diputació de Partit Popular només va col·laborar amb 3.000 euros”.

Des del PSPV-PSOE d'Onda recorden al PP que la millor manera de promocionar el castell és “invertint en ell i no perdent inversions de més de 400.000 euros com la de l'1,5% Cultural, com ha fet l'actual alcaldessa”.

Pujar