9 de desembre de 2019 9/12/19

Huguet: "Ballester perd una subvenció per a restaurar el forn morú de la Palmera per incomplir terminis"

Huguet: "Ballester perd una subvenció per a restaurar el forn morú de la Palmera per incomplir terminis" - (foto 1)
  • El Grup Municipal Socialista lamenta la deixadesa del Govern de Carmina Ballester, “que està més obsessionada a enfrontar-se a municipis veïns que a aconseguir ajudes per a la ciutat”

Només han passat tres mesos des que el PP accedira a l'Ajuntament d'Onda i ja han perdut la seua primera subvenció. El Grup Municipal Socialista ha denunciat que l'actual equip de Govern ha perdut l'ajuda per al projecte de restauració interior i exterior i posada en valor del forn morú de la Palmera “per incompliment de terminis”, segons recull la resolució de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

El portaveu socialista a l'Ajuntament d'Onda, Ximo Huguet, ha manifestat la seua “profunda decepció” per la “pèssima gestió d'una alcaldessa més obsessionada amb provocar enfrontaments amb els municipis veïns i amb altres administracions que a aconseguir ajudes per al patrimoni local”.

Huguet ha assegurat que “aquest és el vertader balanç dels 100 primers dies de govern de Carmina Ballester al capdavant de l'Ajuntament d'Onda: molta propaganda però poques anous”. El portaveu del Grup Municipal Socialista ha recordat que el PP “viu de les rendes de la gestió de l'anterior govern socialista perquè tot el que toquen es torça, com les obres del Pla Edificant que han ajornat un any quan ja haurien d'estar executades”.

La pèrdua de la subvenció per part de l'Executiu de Carmina Ballester per a la posada en valor del forn morú de la Palmera suposa “una demostració més de la desídia del PP a l'hora de buscar la col·laboració d'altres institucions per a impulsar polítiques que milloren la ciutat d'Onda”. Segons ha explicat Ximo Huguet, “els socialistes vam demostrar una major capacitat d'atracció de fons d'altres administracions per a impulsar projectes que milloren la qualitat de vida col·lectiva”.

En aquest sentit, el portaveu del PSPV a Onda ha tornat a evidenciar la diferència entre la gestió socialista durant el mandat 2015-2019, que va aconseguir captar més de 10 milions d'euros en ajudes d'altres institucions enfront dels 3,5 de l'anterior govern del PP. “Pràcticament tripliquem l'obtenció de subvencions externes per a obres, projectes i programes en el nostre municipi”, ha puntualitzat.

No obstant això, ha conclòs el portaveu socialista, Ximo Huguet, “a la primera oportunitat ens trobem amb un govern apàtic, sense idees i obstinat a lluitar contra molins de vent que ja ha perdut la seua primera subvenció. Molt ens temem que no serà l'última”.

ocultar
Huguet: "Ballester perd una subvenció per a restaurar el forn morú de la Palmera per incomplir terminis"
Pujar