elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El grup Marea protagonitzarà el concert de Fira d’Onda en la seua gira ‘El azogue’

El grup Marea protagonitzarà el concert de Fira d’Onda en la seua gira ‘El azogue’
  MÉS FOTOS
  El grup Marea protagonitzarà el concert de Fira d’Onda en la seua gira ‘El azogue’ - (foto 2)

  Després de 8 anys de silenci discogràfic, el mític grup navarrés, Marea, ha anunciat hui les dates per al seu nou disc i aquesta gira que els portarà per les principals ciutats espanyoles i que farà parada el 26 d'octubre a Onda, convertint-se en l'única oportunitat per a veure'ls en exclusiva a la província. El regidor de Festes d'Onda, Asensio Blaya, ha explicat que "és un concert que s'emmarca en la gran varietat d'activitats per a tots els públics que programem sempre per a la Fira d'Onda. En breu coneixerem la forma d'aconseguir les entrades i més circumstàncies d'aquest recital. A més, prompte donarem també a conéixer el concert que estem preparant per a la festa del Salvador".

  Aquest 2019, Marea torna amb nou disc, 'El azogue', del qual, malgrat a l'hermetisme que envolta sempre a tot el relacionat amb els de Berriozar, ja es diu, pels pocs afortunats que han pogut escoltar-lo, que és el millor de tota la seua extensa carrera ,de més de 20 anys. La gira tindrà un repte clar: una parada en cada província. La promotora Bemusic, juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Onda, promouen una vegada més una gran proposta musical dins de la programació de la Fira d'Onda 2019l concretament el citat dissabte 26 d'octubre al Pavelló Víctor Cabedo.

  Camí ja del quart de segle en els escenaris, segueix la llegenda: Kutxi, Kolibrí, Piñas, César i Alén continuen escrivint amb lletres d'or la història viva del rock de parla hispana i la localitat d'Onda serà de les afortunades que el podran viure en directe.

  Pujar