elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La gran cercavila de disfresses conquista Onda

La gran cercavila de disfresses conquista Onda
  Galeria de fotos
  Onda - Fira 2019 - Disfresses
  Onda - Fira 2019 - Disfresses
  MÉS FOTOS
  La gran cercavila de disfresses conquista Onda - (foto 2)
  La gran cercavila de disfresses conquista Onda - (foto 3)
  La gran cercavila de disfresses conquista Onda - (foto 4)
  La gran cercavila de disfresses conquista Onda - (foto 5)
  La gran cercavila de disfresses conquista Onda - (foto 6)
  La gran cercavila de disfresses conquista Onda - (foto 7)

  La Fira d’Onda 2019 contínua amb la seua programació deixant al seu pas grans moments per a tots aquells veïns i visitants que s'animen a participar en els actes previstos. Després dels tancaments, les processons i ofrenes, el dijous a la nit els carrers d'Onda es van omplir d'un ambient festiu diferent amb la celebració de la gran cercavila de disfresses.

  Una cita que cada any reuneix més gent al seu voltant i amb la qual es posa la nota més divertida al calendari fester. La desfilada va començar al carrer del Carmen, seguint per San Miguel la Safona, Ribesalbes, Montendre i Montanejos fins a arribar al Recinte de Festes, on es van premiar les indumentàries més originals que no van ser pocs.

  Van ser molts els veïns que es van animar a participar en aquesta trobada, i és que no hi ha res millor que una excusa per a traure el costat més creatiu que tots tenim i elaborar una disfressa única.

  Després de la cercavila, encara queden ganes de continuar amb la celebració. El Grup Vertigen va amenitzar el ball i per a finalitzar la gran nit de disfresses un grup de DJs van punxar els seus millors temes. .

  Pujar