elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira de Sant Miquel se celebra el primer cap de setmana d'octubre a Onda

La Fira de Sant Miquel se celebra el primer cap de setmana d'octubre a Onda
  • Els comerços i la gastronomia local participen en una nova edició que comptarà amb actuacions en directe i activitats infantils

La previsió de pluges del passat cap de setmana va obligar l'Ajuntament d'Onda a ajornar la Fira de Sant Miquel al primer cap de setmana d'octubre.

Del 30 de setembre al 2 d'octubre, la zona del Raval i El Pla acolliran 35 casetes en forma de “O” en la qual veïns i visitants podran gaudir de les millores ofereixes i la gastronomia local més selecta.

Aquesta nova edició, presentada en el seu moment per la regidora de Promoció Econòmica, María Baila, compta amb el suport de l'associació Onda Centre Comercial i Hosturionda.

El grup dolçainers d'Onda  donarà el tret d'eixida a aquesta fira que comptarà amb diverses actuacions musicals per a amenitzar la vetlada com una actuació de Blues, Oculta’s DJ i Ruth Baker; i Valent Bosc, qui elperiodic.com va entrevistar aquest estiu.

També els més xicotets podran gaudir d'una infinitat d'activitats com un circuit infantil d'educació viària a càrrec de la Policia Local i personatges infantils de la Patrulla Canina; i també es realitzaran tallers de manualitats i un photocall infantil. A la vesprada, se celebrarà el contacontes ‘Buscarem un tresor’ i els ondenses podran continuar gaudint de la música en directe amb una sessió de Pop-Rock. Per a tancar la jornada, a la nit Dlocos oferirà al públic  un tribut a la mítica banda espanyola, El cant del boig. 

En el matí del diumenge,  les activitats infantils tornaran a oferir-se en la zona del Pla i del Raval  Sant Josep. I al mig dia arribarà el torn de l'actuació del grup  Jotajaybers. Durant la vesprada, els xiquets i xiquetes podran assistir a la representació de Trobadorets i a la globotraca realitzada en el Raval. Finalment, Gustavo Paradís serà l'encarregat de tancar aquesta edició de la Fira Sant Miquel.

Horaris

Cal destacar que els llocs de venda comercial estaran oberts al públic  el divendres de 19.00 a 23.00 hores; mentre que el dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 23.00 hores; i diumenge d'11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 21.00 hores.

A més, el Consistori ha habilitat ‘La Miqueleta’, una zona per a poder gaudir de la millor gastronomia local en la qual participaran locals adherits a l'associació Hosturionda. Aquest espai romandrà obert en horari de 19.00 a 00.30 hores durant el divendres; d'11.00 a 00.30 hores el dissabte; i d'11.00 a 23.00 hores, el diumenge.

Pujar