26 de setembre de 2020 26/9/20

PP: “La fiesta de Nit de cap d'any se salda amb retrovisors i cristalls trencats”

PP: “La fiesta de Nit de cap d'any se salda amb retrovisors i cristalls trencats” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: “La fiesta de Nit de cap d'any se salda amb retrovisors i cristalls trencats” - (foto 2)

  La decisió del quatripartit d'Onda de celebrar la Nit de cap d'any en el poliesportiu municipal s'ha saldat amb retrovisores trencats, vehicles rayados i portes colpejades, tal com han denunciat veïns de la localitat al Grup Municipal del Partit Popular.

  "Les destrosses són conseqüència d'una mesura que ja demanem que es reconsiderara", ha recordat el regidor del PP a Onda, Pepe Broch. Al desembre, "quan vam tenir coneixement de la decisió, convidem als membres del pacte de govern a avaluar els resultats de convertir el pavelló en una discoteca". No obstant açò, tal com ha assenyalat Broch, "van ignorar el nostre suggeriment i van seguir avance".

  Ara, "lamentablement", ha declarat Broch, "són els veïns d'Onda els que han de patir les conseqüències d'aquesta decisió". De fet, "tal com ens han fet arribar desenes de ciutadans, no solament es van trencar retrovisores de vehicles que estaven aparcats als voltants del poliesportiu, també es rayaron cotxes i van aparèixer cristalls trencats en portes de particulars".

  A més, la mesura, "tal com ja advertim, no solament anava en contra dels veïns de la zona, sinó també dels diferents clubs i atletes que entrenen en el poliesportiu Víctor Cabedo que, durant diverses setmanes, no han pogut fer-ho". De fet, ja l'any passat va haver-hi clubs que van noliejar autobusos per a entrenar fora d'Onda, en pavellons que els cedien altres pobles, en haver-hi competicions a prop. "Ha sigut una decisió que, novament, torna a perjudicar a tots, i que demostra que en lloc de vetlar pels interessos generals, el cuatripartito està més centrat a atendre els seus capritxos encara que para açò haja d'ignorar la voluntat d'Onda".

  Pujar