elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit del bo descompte a Onda: els veïns canvien més de 20.000 vals en el comerç local

Èxit del bo descompte a Onda: els veïns canvien més de 20.000 vals en el comerç local
  • Un total de 76 establiments es van adherir a aquesta campanya en suport als negocis d'aquesta localitat castellonenca

L'Ajuntament d'Onda ha informat de l'èxit de la campanya del bo descompte que va posar en marxa per a fer costat al comerç local que s'ha vist afectat per la crisi a conseqüència de la pandèmia.

Així, els veïns d'Onda s'han descarregat de la pàgina web els 25.000 cupons que es van posar a disposició. Segons fonts del consistori, “el dimarts 20 de juliol es van esgotar les descàrregues” i fins a la setmana passada, quan finalitzava el termini per a usar els bons, s'havien canviat 20.287 d'ells.

Cal recordar que el Ajuntament d'Onda va activar els bons descompte per a incentivar el consum i les compres en l'hostaleria i el comerç local, en una campanya en la qual els empadronats a Onda majors de 18 anys podien sol·licitar dos bons descompte per valor de 10 euros per persones per a poder ser canviats en els 76 establiments adherits a la campanya ‘Bono + comerç’.

Cada beneficiari podrà usar el bo de 10 euros per a compres superiors a 20 euros o, en cas de aportar els dos bons, per més de 40 euros.

Cinc línies d'ajuda

En paral·lel, l'equip de govern que lidera Carmina Ballester ha posat en marxa diverses tres línies d'ajudes destinades al fet que empreses, comerços i autònoms locals puguen fer front a la crisi del Covid-19. En concret, a més del bo comerç, ja poden presentar les sol·licituds per a el Pla Parèntesi, el Pla Supera i les ajudes a la contractació de persones desocupades. La inversió total és de 1,2 milions d'euros.

A aquests cal sumar el pla ‘Nou Impuls’ per a les perruqueries, salons d'estètica, floristeries i tallers de reparació de vehicles, motocicletes i bicicletes. Es tracta d'un pla 100% municipal amb 372.000 euros per a ser injectats en aquests negocis.

Pujar