26 de setembre de 2020 26/9/20

Estela Badenes serà la nova responsable d'Educació a Onda

Estela Badenes serà la nova responsable d'Educació a Onda - (foto 1)
  • Badenes assumeix també Formació i l'Agència de Promoció del Valencià i el seu objectiu és millorar el sistema educatiu i formatiu dels ondenses

La nova alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha anunciat avui que una de les noves incorporacions a la llista del Partit Popular, Estela Badenes, serà la responsable de gestionar Educació a la ciutat.

Badenes és diplomada en Gestió i Administració Pública i se centrarà en millorar el sistema educatiu de la localitat, “a més d'apostar per la conciliació entre la vida familiar i la vida laboral” i sobretot “escoltar a les famílies per sobre de tot i a tota la comunitat educativa”.

A més de l'Educació, Estela Badenes gestionarà les activitats formatives d'Onda “per a continuar creixent i continuar apostant pel creixement personal de tots els ondenses, desenvolupant a través d'aquestes activitats el creixement personal i millorant la formació dels veïns”.

En aquest sentit, cal assenyalar que Estela Badenes també assumirà l'àrea l'Agència de Promoció del Valencià i serà la presidenta del Consell Escolar Municipal, de la Comissió Municipal d'Escolarització i presidenta de la Comissió de Coordinació i Estudi de l'Absentisme Escolar Municipal.

La nova responsable popular ha advertit que “el diàleg i l'aposta per l'educació i la formació seran les claus del projecte que volem portar endavant en aquesta legislatura

Pujar