30 de setembre de 2020 30/9/20

PP: ‘Les ONG d'Onda urgeixen un canvi de govern en cobrar “menys, malament i vesprada”’

PP: ‘Les ONG d'Onda urgeixen un canvi de govern en cobrar “menys, malament i vesprada”’ - (foto 1)

  Les ONG de la localitat d'Onda han mantingut una reunió amb la candidata del Partit Popular, Carmina Ballester, per a posar de manifest el malestar que existeix entre aquests col·lectius per la mala gestió que estan fent l'Ajuntament dels recursos destinats als més necessitats.

  Segons van traslladar les pròpies ONG als populars, des que governa PSOE a Onda “es paga menys, malament i tarde” el que es tradueix en una pitjor atenció a les persones que necessiten d'ajudes públiques. Un fet que contrastat amb “el món irreal que venen els socialistes d'Onda”, tal com ha advertit la regidora del PP, María Prades.

  Un exemple d'açò és la greu situació de desnonaments ja que “ens han traslladat que en l'actualitat s'estan produint desnonaments a Onda el que al nostre judici és molt greu” ja que “en molts casos són evitables i s'estan produint per la mala gestió del PSOE que no gestiona”. L'edil popular recorda que l'equip de govern del PP va engegar un pla pioner, 'Onda sense desnonaments' que va anar un referent nacional ja que “a força de moltes hores de treball es va acordar amb els bancs i les immobiliàries un paquet d'habitatges que es destinaven a les persones que anaven a ser víctimes d'un desnonament” però és molt mes senzill “no fer gens”.

  A més, les ONG han traslladat al PP la seua queixa respecte a l'augment de burocràcia per part del PSOE el que retarda la concessió d'ajudes, així com les retallades. Un clar exemple d'açò són les ajudes d'emergència social que quan governava el PP es donaven per a quatre mesos i ara, s'han retallat a la meitat.

  Tot açò ha provocat, a més, un augment en les llistes d'espera de les persones que necessiten una ajuda urgent. “Estem parlant de gent que necessita una ajuda per a qüestions bàsiques”. Prades ha explicat que amb el canvi del Partit Popular “no deixarem de costat a cap ondense que ho estiga passant malament”.

  Pujar