19 de novembre de 2019 19/11/19

El PP d'Onda "trasllada a Maroto la necessitat urgent de la nova caserna d'Onda"

El PP d'Onda "trasllada a Maroto la necessitat urgent de la nova caserna d'Onda" - (foto 1)
  • El PP aprofita la visita del responsable nacional per a reclamar les necessitats d'Onda davant el bloqueig del Govern del PSOE

El Partit Popular d'Onda ha aprofitat la visita que ha realitzat avui el portaveu del Senat, Javier Maroto, per a traslladar-li la necessitat urgent que el Govern d'Espanya construeixi la nova caserna d'Onda.

La responsable del PP a Onda, Elena Albalat, s'ha reunit amb Javier Maroto i li ha explicat que “el Govern del PSOE ha boicotejat la necessitat que hi ha a Onda” i li ha explicat que Onda, per població i per ubicació és capital comarcal i és urgent que s'aposti per una nova caserna que de servei als veïns.

Cal recordar que l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha remès sengles escrits a la Secretària d'Estat de Seguretat i al Director General de la Guàrdia Civil per a instar-los a actuar de manera immediata a la casa caserna de la Guàrdia Civil d'Onda, ja que es troba en greu estat de deterioració, condicionant tant el servei al ciutadà com el benestar dels guàrdies i les seves famílies que viuen en ell.

Aquesta preocupació va ser compartida també pel Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, Miguel Fresneda, en una recent reunió on es va exposar i es van buscar solucions a la problemàtica. En aquesta trobada també van participar el diputat nacional, Óscar Clavell, que ja va preguntar en el Congrés per la situació de la Caserna d'Onda sense rebre resposta, i la tinenta d'alcalde de seguretat ciutadana de la ciutat, Elena Albalat.

Com a mesura provisional i immediata, Ballester s'ha ofert a sufragar obres d'emergència per a, almenys, consolidar l'estructura i sanejar les instal·lacions. Els tècnics municipals ja han examinat l'edifici i proposat les actuacions més urgents.

Elena Albalat ha assegurat que “necessitem que un Govern del PP torni a apostar per la seguretat i per les inversions que Onda es mereix”.

ocultar
El PP d'Onda "trasllada a Maroto la necessitat urgent de la nova caserna d'Onda"
Pujar