elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diego López seleccionat per a l’Europeu de Portugal

Diego López seleccionat per a l’Europeu de Portugal - (foto 1)

  Aquesta temporada s'està convertint en una de les millors per al jugador onder, més conegut a nivell nacional com Diego d’Onda.

  Ja que de moment ha aconseguit els següents títols:

  -Subcampió autonòmic parelles one wall

  -Subcampió autonòmic individual one wall

  -Campió de la XV Lliga Cadet de Tecnificació d’escala i corda 2018-19

  -3er autonòmic parelles frontó

  -Campió autonòmic individual frontó

  -Subcampió autonòmic equips galotxa

  -Subcampió autonòmic equips escala i corda

  Mancant disputar-se encara les fases finals de les competicions següents:

  -Individual d’escala i corda

  -Individual de frare

  -Individual de tecnificació d’escala i corda

  Per a culminar tota aquesta sèrie d'èxits, el seleccionador Vicent Molinés ha considerat que és un jugador fonamental per a representar-nos en el pròxim Europeu de Portugal que es jugarà del 22 al 26 de juliol a Moita (Portugal).

  En l'últim Europeu que es va disputar a Tavernes Blanques ja va estar seleccionat amb tan sols 13 anys i es va estrenar amb  la Selecció Sub-19 en les modalitats de llargues i joc internacional, realitzant un bon paper i proclamant-se campió d'Europa en ambdues.

  I ara repeteix amb 15 anys, però amb molta més experiència i sent un dels baluards de la selecció. El mes vinent de Juliol viatjarà a Portugal amb l'expedició i intentaran estar a la mateixa altura que en l'anterior europeu. No obstant això, totes les seleccions han millorat moltíssim i no ho tindran res fàcil per a revalidar els títols aconseguits en el passat europeu.

  Per a això el seleccionador ha preparat un intensíssim pla d'entrenament en sessions de matí i vesprada que es desenvoluparà en les localitats de Massamagrell i Tavernes Blanques des del 27 de juny al 18 de juliol; amb la finalitat d'arribar amb una preparació òptima a aquest Europeu de seleccions joves.

  El regidor d'esports Paco Chalmeta va rebre a Diego a l'Ajuntament d'Onda, com a mostra del reconeixement de tota la població, pel gran moment que està vivint la pilota valenciana en la nostra població,  en un dels seus últims actes com a regidor.

  Pujar