1 de desembre de 2020 1/12/20

Diego López convocat amb la Selecció Sub-17 i amb la Selecció Sub-19

Diego López convocat amb la Selecció Sub-17 i amb la Selecció Sub-19 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Diego López convocat amb la Selecció Sub-17 i amb la Selecció Sub-19 - (foto 2)

  El pilotari d'Onda, Diego López, ha sigut convocat de nou pel seleccionador per als entrenaments que es realitzaran durant el període vacacional de Pasqua a Massamagrell amb vista al pròxim europeu que es desenvoluparà del 22 al 26 de Juliol a Portugal.

  En els campionats d'Europa competeix la selecció SUB-19 a dues modalitats internacionals com són: el Joc Internacional i les Llargues; i després existeix competició Sub-15, SUB-17 i Sub-19 en la modalitat de One Wall.

  L’onder per la seua versatilitat està tant en la convocatòria de la selecció SUB-17 per a la disputa del campionat de One Wall, com en la convocatòria de la selecció SUB-19 per a la disputa dels campionats de Joc Internacional i Llargues.

  És per tant, un doble motiu d'orgull el tindre a un jugador de la nostra localitat amb tantes opcions per a representar-nos fora de la nostra geografia.

  Després d'aquests entrenaments el seleccionador confeccionarà la llista definitiva dels jugadors que viatjaran el mes vinent de Juliol a Portugal, realitzant una última convocatòria durant el mes de Juny-Juliol per a realitzar els últims entrenaments de manera més intensiva i preparar més específicament aquest europeu de joves.

  Pujar