19 de gener de 2021 19/1/21

Diego d´Onda rebut a l´Ajuntament d´Onda, Diputació i Generalitat Valenciana

Diego d´Onda rebut a l´Ajuntament d´Onda, Diputació i Generalitat Valenciana - (foto 1)
  • Campió d´Europa en llargues i subcampió en joc internacional i One Wall

MÉS FOTOS
Diego d´Onda rebut a l´Ajuntament d´Onda, Diputació i Generalitat Valenciana - (foto 2)

Estiu molt atrafegat per a l’onder DIEGO LÓPEZ, després de la consecució del CAMPIONAT D'EUROPA DE PILOTA VALENCIANA en Moita (Portugal).

Recordem que aquest jove de 15 anys ha aconseguit proclamar-se campió d'Europa amb la selecció sub-19 en la modalitat de LLARGUES. Aquesta és la modalitat regna del campionat i amb la qual s'aconsegueix un major prestigi a Europa.

L'any 2017, i amb tan sols 13 anys, ja va aconseguir aquest títol, també amb la selecció sub-19; encara que en aquella ocasió no va tindre un paper tan destacat en el campionat.

Així doncs, és l'únic jugador que amb 15 anys ha aconseguit 2 campionats d'Europa amb la selecció sub-19 en LLARGUES.

Recordar que en 2017 també va ser campió d'Europa en JOC INTERNACIONAL amb la sub-19 i subcampió en ONE*WALL amb la sub-15.

Enguany a més del campionat de LLARGUES ha aconseguit dos subcampionats d'Europa; en JOC INTERNACIONAL amb la selección sub-19 i en ONE WALL amb la selección sub-17.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i el regidor d'Esports José Vicente Iserte, van rendir un xicotet homenatge a l'Ajuntament d'Onda al jugador local, pels èxits aconseguits durant aquesta temporada.

També es van realitzar recepcions, tant en Diputació de València, com en el Palau de la Generalitat, sent rebut pel president de la diputació Toni Gaspar i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Pujar