20 d’octubre de 2020 20/10/20

Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta

Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 1)

  Diego López, més conegut en el món de la pilota com Diego d’Onda va rebre divendres passat la convocatòria de la Federació de Pilota Valenciana per a entrenar amb la SELECCIÓ ABSOLUTA els pròxims diumenges 13 i 27 de setembre a La Nucia (Alacant) per a preparar el MUNDIAL que es celebrarà el pròxim estiu del 2021 a Bèlgica.

  La llista amb els convocats pel seleccionador nacional Vicent Molinés és la següent:

  1. Pablo de Sella
  2. Pere Roc II de Benidorm
  3. Angel de Murla
  4. Nacho de Beniparrell
  5. Giner de Murla
  6. Tomas de Xaló
  7. Guillermo de El Puig
  8. Jose Luis de Benidorm
  9. Diego d'Onda
  10. Martines de El Campello
  11. Puchol II de Vinalesa
  12. Sacha d’Orba
  13. Conillet d’Orba
  14. Victor Bueno de Meliana

  Podem catalogar de fita històrica aquesta convocatòria amb la selecció absoluta d'un jugador de la nostra localitat. Diego agafa el testimoni que va deixar ja fa anys Enrique Saura en el món del futbol; i es converteix en el segon onder a entrar en una convocatòria d'una SELECCIÓ ABSOLUTA, i que dir té que el primer de la província de Castelló a fer-ho en aquest món tan difícil i tan selecte com és el de la PILOTA VALENCIANA.

  Aquesta convocatòria és un premi al treball, sacrifici i bon fer dels últims anys d'aquest jove d’Onda que actualment és el jugador “de moda” del nostre esport autòcton.

  De nou el seleccionador torna a confiar en Diego que està fent saltar tots els rècords haguts i per haver en el nostre esport i que cada vegada compta amb més aficionats que estan desitjant veure-li en els Trinquets.

  Diego entrenarà amb companys, tots ells professionals d'aquest esport, i segurament aquesta experiència li vindrà molt bé per a seguir amb la seua formació esportiva; perquè cal recordar que amb tan sols 16 anys, serà el jugador més jove que rep una convocatòria per part de la SELECCIÓ ABSOLUTA.

  La precocitat de Diego en aquest esport ja ve des de lluny; perquè amb tan sols 13 anys va debutar en el seu primer Europeu amb la selecció sub-19; experiència que li va forjar com a jugador internacional i que va consolidar l'any passat en l'Europeu de Portugal, i en el qual amb 15 anys va ser considerat com un dels millors jugadors europeus de pilota amb la selecció sub-19.

  Ha sigut aquest estiu quan Diego ha explotat com a jugador, mesurant-se de tu a tu amb professionals dins del Trinquet, destacant per la seua potència de pegada i la seua qualitat en el rebot; simplement li falta l'experiència de joc en partides d'aquest nivell i el desenvolupament i maduresa psicològica que el pas dels anys li donarà.

  Recentment, la Fundació de Pilota Valenciana (entitat que regula el món professional), li ha incorporat a la competició que donarà principi en breu, Copa Diputació de València (copa 2) en la qual es mesurarà amb jugadors professionals. El jugador onder intentarà rendir al seu màxim nivell en una posició, la de REST, en la qual hi ha molta competència en el món professional.

  Intentarem, des d'aquestes pàgines, informar de les partides i els Trinquets on el jugador d’Onda disputarà aquestes partides.

  MÉS FOTOS
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 2)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 3)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 4)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 5)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 6)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 7)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 8)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 9)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 10)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 11)
  Diego d'Onda rep la convocatòria de la selecció absoluta - (foto 12)
  Pujar