23 de setembre de 2020 23/9/20

Diego d’Onda campió autonòmic individual de frontó

Diego d’Onda campió autonòmic individual de frontó - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Diego d’Onda campió autonòmic individual de frontó - (foto 2)
  Diego d’Onda campió autonòmic individual de frontó - (foto 3)

  L’onder Diego López es proclama millor jugador de les 3 parets en la categoria cadet imposant-se als tres millors jugadors de la Comunitat Valenciana com són Alberto del Puig, Jordi d'Oliva i Toni del Campello, en una final a quatre molt igualada i emocionant que es va disputar diumenge passat en els frontons del Club de Camp d'Onda.

  El nivell tècnic del jugador d'Onda acaba superant al gran poder físic dels seus tres rivals, ajudat pel suport incondicional del nombrós públic assistent en la matinal del diumenge.

  Un nou títol per a Diego i per a l'escola de pilota d'Onda, que la col·loca en el més alt del panorama autonòmic en aquesta modalitat de pilota.

  Diego López es converteix d'aquesta manera en l'únic jugador de la província de Castelló a aconseguir un títol autonòmic en la modalitat de frontó.

  A aquest títol en la màxima categoria cadet, cal afegir un tercer i un quart lloc autonòmic en la categoria B, per als jugadors locals, Diego Sansano i Lluis Martí respectivament, que van millorant el seu joc dia a dia, i que completen una gran jornada de pilota viscuda aquest cap de setmana en la nostra localitat.

  El regidor d'esports, Paco Chalmeta, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, i el president del Club de Camp, José Hervás, van ser els encarregats d'entregar les medalles en totes les finals que es van desenvolupar al llarg de la matinal dominical.

  Pujar