elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut un veí de Betxí per cultiu i tràfic de drogues en una finca d'Onda

Detingut un veí de Betxí per cultiu i tràfic de drogues en una finca d'Onda
  • Es va localitzar una plantació amb 181 plantes, 30 quilos de cabdells secs envasats, 18.850 euros en efectiu, 4 rifles, 2 escopetes i una carabina

MÉS FOTOS
Detingut un veí de Betxí per cultiu i tràfic de drogues en una finca d'Onda - (foto 2)

La Guàrdia Civil en col·laboració amb la Policia Local d'Onda en han detingut a un veí de la localitat de Betxí per la presumpta comissió d'un delicte de cultiu, elaboració i tràfic de drogues. El mes de setembre efectius del Servei Ecològic Rural de Policia Local d'Onda van rebre informació sobre la possible existència d'una plantació de marihuana en una finca privada en el terme municipal d'Onda i que el producte estaria destinant el mateix propietari a la venda des de fa més d'un any.

Iniciada la corresponent investigació, es va poder comprovar inicialment l'existència d'una plantació de marihuana, trobant-se algun exemplar d'aquesta planta de fins a 2,50 metres a l'interior d'una finca protegida per murs de formigó de més de dos metres d'altura.

Una vegada finalitzada les gestions oportunes es va procedir a una entrada i registre degudament autoritzat, donant com a resultat que en la finca existeixen dues zones diferenciades d'assecat i processament de plantes i una altra d'emmagatzematge a l'interior de l'immoble on s'emmagatzemaven grans quantitats de cabdells envasats i diferenciats per varietats de planta.

Pel que es va procedir a la detenció del propietari de la finca com a suposat autor de delicte de cultiu, elaboració i tràfic de drogues, en ser finalment apreheses un total de 181 plantes de cànnabis el pes total dels quals ascendeix a 369 kg, diversos envasos de gran grandària de cabdells assecats i processaments preparats per a la venda el pesatge de la qual llança un resultat de 30 kg nets, així com un total de 18.850 euros en efectiu.

Es van intervindre també 7 armes llargues entre elles 4 rifles, 2 escopetes i una carabina.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 5 de Nules (Castelló).

L'actuació ha sigut portada per efectius de Guàrdia Civil en col·laboració amb la Policia Local d'Onda.

Pujar