24 de setembre de 2020 24/9/20

El PP demana que el futur pavelló esportiu beneficie a tots els clubs esportius d'Onda

El PP demana que el futur pavelló esportiu beneficie a tots els clubs esportius d'Onda - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana que el futur pavelló esportiu beneficie a tots els clubs esportius d'Onda - (foto 2)

  El Partit Popular ha demanat al cuatripartito que el futur pavelló esportiu que hi ha projectat en la ciutat beneficie a tots els clubs esportius davant el sobrecoste anunciat pel propi Ajuntament abans si vulga que comencen les obres.

  Al principi, el cuatripartito d'Onda va anunciar un pavelló amb un cost de 800.000 euros i, ara, en canvi, han anunciat que costarà més de dos milions d'euros. "No obstant, la seua intenció és que servisca solament per a una disciplina esportiva el que és injust per a la resta de modalitats d'Onda", tal com explica l'edil del PP, Pepe Broch.

  El regidor considera que "davant un cost tan elevat per a un pavelló, l'edifici hauria d'estar preparat para, almenys, acollir diverses modalitats esportives de les quals es practiquen en la ciutat i que tots els clubs es veren beneficiats".

  Els populars portaven en el seu programa electoral la construcció d'un nou poliesportiu "i ho plantegem com un edifici versàtil que comptara amb tot l'equipament perquè es poguera realitzar tot tipus d'esports".

  El PP d'Onda sempre ha sigut un banderer de l'esport i per açò va engegar programes per a animar a tots els grups d'edat a la pràctica d'esport, així com l'impuls d'hàbits saludables. A més, va engegar moltes accions perquè les infraestructures esportives tingueren un major horari i s'anaren millorant de manera progressiva.

  Pujar