5 de desembre de 2019 5/12/19

PP: “El cuatripartit d'Onda oculta 26.000 €“

PP: “El cuatripartit d'Onda oculta 26.000 €“ - (foto 1)

  El Partit Popular d'Onda ha explicat que l'alcalde de la coalició cuatripartita "ha decidit instal·lar-se en les mentides per a ocultar la informació als veïns d'Onda". "En aquesta ocasió, Huguet ha decidit ocultar què ha passat amb l'ingrés de més de 26.000 euros que l'Ajuntament va rebre fa un any del Consorci d'Aigües de la Plana, diners que provenien directament dels abonats d'Onda amb el contracte d'aigua potable i que havia de destinar-se íntegrament a millores del subministrament".

  Els populars van presentar per registre d'entrada el passat 19 de setembre un escrit en el qual es preguntava "què havia succeït amb els 26.248,28 euros que es van aconseguir després de la gestió popular en el Consorci d'Aigües de la Plana". En concret, es tractava d'una devolució de 2 euros per cada abonat d'Onda i que s'havia de destinar a millores de la xarxa d'aigua potable. No obstant açò, “en la seua espiral de mentides i d'ocultar la veritat, l'alcalde va dir ahir en ple que no havien tingut temps de contestar a aquestes qüestions perquè la pregunta era molt recent, del dia 11 d'octubre, quan realment la pregunta estava formulada des del passat 16 de setembre, i al no contestar-la s'ha tornat a preguntar a l'octubre. I li preguntarem totes les vegades que faça falta, fins que done explicacions”. “Ja no és que no conteste, és que damunt es riu d'açò davant dels veïns i el dia 13 d'octubre ensenya la sol·licitud del dia 11 d'octubre dient que no ha tingut temps de contestar. Sembla que estiga en el pati del col·legi".

  La portaveu del PP a Onda, Carmina Ballester, considera que “Huguet menteix i menysprea als onders, ja que ho fa en tots els fòrums i en tots els temes” i “al PP l'única cosa que li interessa és que deixe d'una vegada de perjudicar als onders”. En el seu escrit els populars sol·liciten la informació "d'on ha anat a parar aquests diners que és dels veïns d'Onda i un informe en el qual es justifiquen les obres que s'han realitzat".
  D'altra banda, el PP es va abstenir en la renovació del contracte de l'aigua potable. "Una actitud de responsabilitat ja que aquest contracte vencia el mes que ve però tenim dubtes per la mala gestió que Huguet i els seus socis fan de les contractacions públique”. El mes passat el ple va haver de deixar damunt de la taula aquest contracte ja que “encara que semble increïble, no van adjuntar cap documentació en l'expedient pel que no ho vam poder votar”, recorda Ballester. "En canvi, en aquest plenari l'expedient no reflectia en què afectava als abonats d'Onda el nou contracte, sobretot quan afectara al preu de l'aigua que paguem els onders".

  ocultar
  PP: “El cuatripartit d'Onda oculta 26.000 €“
  Pujar