26 de novembre de 2020 26/11/20

PP: "El Consell de PSOE i Compromís tomben les peticions per a millorar la ciutat d'Onda"

PP: "El Consell de PSOE i Compromís tomben les peticions per a millorar la ciutat d'Onda" - (foto 1)
  • "Els socialistes i Compromís veten les esmenes del PP que es presentaven per a demanar les rondes, canalitzar la Rasa Sala o ajudes a la reindustrialització, entre altres qüestions"

Zero inversions per a Onda. Açò és el que contempla la Generalitat de PSOE i Compromís que, a més, ha vetat totes les propostes, les 10 que per valor de 2 milions d'euros, que els populars havien fet en forma d'esmenes als Pressupostos del 2017 del Consell. Una decisió que evidencia que "no es tractava d'un oblit del PSOE i Compromís de València, sinó que de forma conscient voten en contra de defensar els interessos dels veïns d'Onda".

A açò se li suma la falta d'interès de l'alcalde socialista i els seus socis del cuatripartito que han preferit guardar silenci davant els seus caps de València. Un fet "incomprensible" per a la portaveu del PP a Onda, Carmina Ballester, qui explica que "deurien recordar que cobren dels impostos dels ondenses i no dels seus caps de València i que la seua obligació primer és amb Onda i els veïns i després amb els interessos dels seus partits polítics".

"La Generalitat no inclou en els seus comptes cap inversió per a Onda, per tant obres necessàries com construir un desviament en la Rasa Sala ja que genera problemes d'inundacions des de l'any 2000 quan el PSOE va permetre construir sense haver executat el pla necessari per a desviar l'aigua. Tampoc les dues rondes de la ciutat, la Ronda Nord i la Ronda Sud, apareixen en els pressupostos el que implica una nova reculada per a la ciutat ja que PSOE i Compromís han decidit que la nostra ciutat no avanç".

La responsable popular recorda que no hi ha inversions per al castell, ni per al vial ràpid ni per al Museu, ni per al projecte de Reindustrialització per a Onda tant van prometre, ni per a recuperar els horts abandonats....

Ara succeeix el contrari a quan governava l'alcalde popular, Salvador Aguilella, quan es va incrementar la inversió de la Generalitat fins als 20 milions d'euros de la Generalitat a Onda, amb infraestructures com un nou col·legi o un nou centre de salut i per a programes d'ocupació, "ara han abandonat a la seua sort a la ciutat i als onders i tan siquiere ens retornen els impostos que paguem" pel que "davant el silenci còmplice de l'alcalde actual del cuatripartit amb els seus caps, nosaltres seguirem exigint inversions".

Pujar