elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els treballs per a la construcció del futur centre logístic d'Amazon a Onda

Treballs per al centr logístic d'Onda
Treballs per al centr logístic d'Onda
  • La seu del gegant americà s'està construint en el polígon Sud-13 en una superfície de 200.000 metres quadrats

MÉS FOTOS
Treballs per al centr logístic d'Onda
Treballs per al centre logístic d'Onda
Treballs per al centre logístic d'Onda

Han començat ja els treballs de moviment de terra en la parcel·la on Amazon construirà el seu centre logístic a Onda. Es tracta d'una parcel·la de 200.000 metres quadrats situada en el polígon Sud-13, al costat del Camí Fondo, estratègicament situada al costat de la CV-10, a 45 quilòmetres de l'aeroport de Castelló i a 30 quilòmetres del Port.

En la parcel·la es troben treballant les grues per al moviment de terra, camions i diversos operaris per a la construcció del centre logístic que el gegant americà ha decidit construir en la localitat castellonenca d'Onda.

Fa tan sols 10 dies es confirmava, i així ho avançava elperiodic.com, que la construcció de la seua cinquena seu logística d'Espanya. A la d'Onda, ara en construcció, se sumen les existents al Prat i Castellbisbal, Barberá del Vallés, aquestes tres a Catalunya, i en la localitat andalusa de Dos Hermanas.

L'atractiu d'Onda

El consistori d'Onda s'ha obert al sector econòmic i empresarial amb el seu pla d'acció 'Onda Logistic', concedint 37 llicències d'obra major des de juny de 2019 i una inversió de 54,7 milions d'euros en l'últim any i mig per a ampliar i construir naus, duplicandolas inversions registrades en els últims quatre anys.

Una de les raons de major pes que podria haver valorat Amazon per a instal·lar-se a Onda són els avantatges fiscals que ofereix l'ajuntament que bonifica el 50% de l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) en les àrees industrials amb més sòl buit, a més de beneficiar-se d'altres importants descomptes en taxes i impostos.

Treballar en Amazon

Treballar en Amazon sembla no ser res senzill. Encara que en el procés de sol·licitud d'ocupació i entrevista, difereix segons el lloc al qual s'aspire, l'empresa publica en el seu web els llocs vacants i el tipus de contracte que ofereixen. I a més, expliquen com cercar i sol·licita un lloc de treball.

L'important és conèixer Amazon i entre les preguntes freqüents, la multinacional americana planteja qüestions sobre principis de lideratge: si són curiosos, si tenen passió pel client, si pensen en gran, si tenen iniciativa o es guanya la confiança dels altres; entre altres.

Pujar