4 de desembre de 2020 4/12/20

Comença a Onda l'Escoleta de Nadal, un servei municipal per a aconseguir la conciliació

Comença a Onda l'Escoleta de Nadal, un servei municipal per a aconseguir la conciliació - (foto 1)

    Un any més, l'Ajuntament d'Onda ha posat a la disposició de les famílies onderes l'Escoleta de Nadal, amb la finalitat de facilitar la conciliació de la vida laboral i la familiar durant les vacances de Nadal.

    Un nodrit nombre de monitors ha donat la benvinguda als més de 120 xiquets que s'han matriculat en aquesta primera setmana de l'Escoleta que ha arrancat avui, mentre que per a la segona setmana s'esperen uns 90. "L'Escoleta va des d'avui fins al 29 de desembre, i del 2 al 5 de gener, amb un horari de 9.00 a 13.00 hores, i està dirigida a l'alumnat de P3, P4 i P5 d'Infantil, i de primer a sisè de Primària. A més d'oferir la possibilitat de quedar-se al menjador, enguany també està en marxa el servei d'acollida, des de les 7.45 fins a les 9.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores, amb l'objectiu que es concilie la vida laboral amb la familiar", ha explicat la regidora d'Educació, Encarna Ribes.

    Enguany el servei es realitza al CEIP Pius XII, on els xiquets onders de 3 a 12 anys van a gaudir durant aquest període nadalenc de múltiples activitats, tant lúdiques com a educatives, així com coneixeran les tradicions nadalenques a través de tallers i jocs. Concretament, els xiquets i les xiquetes gaudiran amb tallers culinaris, gimcanes, jocs musicals, tallers socioculturals, activitats d'expressió corporal i tallers experimentals. Finalment, s'acomiadaran de l'Escoleta el dia 5 amb una festa en la qual realitzaran representacions de música i ball.

    Pujar