19 de novembre de 2019 19/11/19

El PP celebra l'esmorzar de la Fira d’Onda

El PP celebra l'esmorzar de la Fira d’Onda - (foto 1)
  • La secretària general del PPCS posa com a exemple la gestió del PP d'Onda per “apostar per tot el que ens uneix”: les tradicions, la convivència i un model de gestió eficaç

El Partit Popular d'Onda ha celebrat, un any més, el tradicional esmorzar de Fira d’Onda al qual han acudit representants del PP de tota la província. L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, al costat del president del PP d'Onda, Salva Aguilella, han estat acompanyats de la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz.                            

La responsable popular ha posat al PP d'Onda com a exemple d'una gestió eficaç “i d'apostar per tot allò que uneix als veïns d'Onda: les tradicions, la seva cultura” i “un model de gestió basat en posar a les persones en el centre de les decisions, amb baixades d'impostos, transparència i aposta per la convivència”.

A més del tradicional esmorzar, tots els representants del PP han pogut gaudir d'una de les ‘joies’ de la Fira com és el tradicional tancament de toros del dissabte que converteix a Onda en la capital de les festes de la província.

ocultar
El PP celebra l'esmorzar de la Fira d’Onda
Pujar