elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos castellonencs, finalistes dels Premis Tresdeu 2019

Dos castellonencs, finalistes dels Premis Tresdeu 2019
  • Els periodistes Cristóbal Gallego, d'Onda, i Mónica Serrano, de Vila-real, han sigut seleccionats pel seu reportatge sobre la taronja

MÉS FOTOS
Dos castellonencs, finalistes dels Premis Tresdeu 2019 - (foto 2)

Els periodistes Cristóbal Gallego, d'Onda, i Mónica Serrano, de Vila-real, són finalistes amb el seu reportatge audiovisual Malvivint de la taronja, gravat mitjançant la tècnica del periodisme immersiu, a la categoria millor contingut radiofònic i audiovisual de l'any als Premis Tresdeu 2019.

Aquest reportatge és el Treball Final de Grau d'aquests periodistes, que va ser presentat en juny davant el tribunal de la Universitat Jaume I i es troba a YouTube des del mes de Juliol. A aquesta peça periodística es mostra la difícil situació a la qual s'enfronta el sector citrícola a la província de Castelló.

Aquesta nova edició dels premis se celebra enguany sota la campanya #Conscients per despertar i fomentar l'ecologisme. Els guardons seran lliurats el 5 de desembre a la gala de premis

Cristóbal Gallego (Onda, 1995) és Comunicador audiovisual i periodista graduat per la Universitat Jaume I. Actualment, treballa al gabinet de premsa de l'Ajuntament d'Onda. Ha treballat a mitjans com Levante de Castelló o Televisió de Castelló i al servei de comunicació de l'UJI.

Mónica Serrano (Vila-real, 1997) és periodista i es troba cursant el grau de Publicitat i Relacions Públiques a l'UJI. Actualment, col·labora a la Revista Poble i a l'agencia Amalgama de l'UJI. Ha sigut redactora de El Mundo Castelló al Día i al programa Notes de Llibertat de Vox UJI Ràdio.

Pujar