elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El castell d'Onda reviu el seu passat medieval amb recreacions històriques i actuacions circenses

El castell d'Onda reviu el seu passat medieval amb recreacions històriques i actuacions circenses
  • El rei Jaume I i Na Violant d’Hongría van inaugurar ahir la mostra Onda Medieval

Galeria de fotos
Inauguració Fira Medieval d'Onda
Inauguració Fira Medieval d'Onda

Onda torna a l'època medieval i el Castell de les 300 torres ha sigut el lloc triat per a les activitats que estaran en marxa fins al diumenge 8 d'agost amb espectacles infantils, recreacions històriques i actuacions circenses ambientades en l'època medieval.

El rei Jaume I i la seua esposa, Na Violant d’Hongria, van ser els encarregats d'inaugurar ahir la mostra Onda Medieval. Entre els murs d'aquesta imponent fortalesa es viu un cap de setmana intens, que en el moment de la seua inauguració, ha comptat amb cinc teatres de marionetes infantils i un espectacle circense nocturn.

Onda Medieval
Onda Medieval

Avui dissabte i demà diumenge tornarà a obrir les seues portes el castell a partir de migdia amb més activitats infantils, teatres de marionetes i espectacles circenses que es prolongaran fins a la mitjanit. A més, es complementa la programació amb exhibicions i vol d'ocells rapaços, una exposició de vestits de Na Violant i Jaume I i, per als més xicotets, s'habilitarà un servei de ludoteca amb jocs tradicionals. L'entrada és gratuïta encara que es controla l'aforament tant del recinte emmurallat com dels diferents esdeveniments. L'Ajuntament també ha decorat els carrers del centre històric i l'emblemàtica Font de Dins per a sumar atractiu a la ciutat durant aquest cap de setmana.

El govern municipal ha adaptat l'esdeveniment a les restriccions per la pandèmia, amb aforament limitat, i vetlarà perquè es garantisca la distància de seguretat entre els visitants i l'ús obligat de la màscara. A més, s'habilitaran diferents zones d'activitats a l'interior de la fortalesa per a evitar aglomeracions.

Onda Medieval
Onda Medieval

Menús temàtics

Cal recalcar que els restaurants d'Onda, pertanyents a l'associació HosturiOnda han preparat menús especials per a oferir als visitants durant aquest cap de setmana. Tota la informació sobre aquest tema es pot consultar en la web www.ondaturismo.es.

Onda Medieval
Onda Medieval

Pujar