4 de desembre de 2020 4/12/20

PP: "Carmina Ballester reduirà un 15% l'IBI a Onda"

PP: "Carmina Ballester reduirà un 15% l'IBI a Onda" - (foto 1)

    La candidata del Partit Popular a Onda, Carmina Ballester, ha anunciat una reducció de l'IBI (Impost sobre Béns i Immobles) un 15%. Una baixada que Ballester ha defensat avui ja que “els diners dels ondenses ha d'estar la butxaca dels ondenses” ja que “els diners que els veïns d'Onda han guanyat amb els seus esforç ha de quedar-se en les seves butxaques perquè ells decideixin en quines gastar-ho”.

    La candidata considera que “la baixada d'impostos a veïns i empreses pensem que és la millor forma d'impulsar la creació d'ocupació” i amb la baixada de la pressió fiscal “es vaig poder augmentar la recaptació perquè es crea més ocupació”.

    Cal recordar que el Partit Popular va ser l'encarregat d'aplicar una baixada del 10% a l'IBI en la passada legislatura “i d'aplicar baixades de la pressió fiscal”.

    Enfront d'això, aquesta legislatura el PSOE a Onda s'ha centrat en augmentar els impostos ja que la primera decisió que va prendre Huguet va ser aplicar un increment del 10% en els valors cadastrals, la qual cosa suposa un augment de diversos impostos de forma directa. A més, el PSOE ha aplicat un tasazo del 20% en les escombraries en la localitat.

    Pujar