5 de desembre de 2020 5/12/20

Carmina Ballester: “Apostar pel ciclisme és apostar per Onda”

Carmina Ballester: “Apostar pel ciclisme és apostar per Onda” - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a Onda, Carmina Ballester, s'ha reunit amb Óscar Cabedo, representant del club ciclista Sepelaco d'Onda, per abordar les millores necessàries per al món del ciclisme en la localitat, així com amb Paco Pastor, candidat del PP d'Onda.

  Carmina Ballester ha recollit les peticions que li han fet des del món del ciclisme i ha assenyalat que “apostar pel ciclisme és apostar per Onda ja que els nostres atletes són exemple de lliurament, de passió, d'esforç i d'il·lusió per avançar”.

  Per a Ballester “fomentar la pràctica de l'esport entre tots els grups d'edat i, sobretot, entre els joves d'Onda, és una de les apostes del nostre projecte d'il·lusió per Onda”. D'aquesta forma, Ballester s'ha reunit al costat d'Óscar Cabedo qui ha demanat suport per crear un equip Sub 23, així com seguir apostant per la pedrera de juniors que hi ha en actualitat.

  “Tenim l'orgull de comptar amb grans atletes en diverses disciplines, en handbol, en atletisme, en ciclisme, en futbol... I sobretot tenim equips que ho donen tot, que s'esforcen i que comparteixen els valors de l'esport i aquests mateixos valors són els que nosaltres defensem, així que seguirem al seu costat”, assenyala.

  De fet, “els nostres atletes porten la imatge d'Onda més enllà de les nostres fronteres i és un orgull per tots els ondenses contra amb esportistes d'aquest nivell”.

  Pujar